Αρχική Εκδηλώσεις Βιβλιοανασκαφές στο Πρακτορείο: Παιδιά, φέρτε τα αγαπημένα σας βιβλία σε ένα τριήμερο θεατρικό εργαστήρι

Βιβλιοανασκαφές στο Πρακτορείο: Παιδιά, φέρτε τα αγαπημένα σας βιβλία σε ένα τριήμερο θεατρικό εργαστήρι

Βιβλιοανασκαφές στο Πρακτορείο: Παιδιά, φέρτε τα αγαπημένα σας βιβλία σε ένα τριήμερο θεατρικό εργαστήρι

Ξεκίνησε εχθές το τριήμερο θεατρικό εργαστήρι για παιδιά με θέμα το αγαπημένο τους βιβλίο, στους Άγιους Ομολογητές Λευκωσίας.

Παιδιά από 7-11 ετών έχουν την ευκαιρία να συστήσουν στην ομάδα ένα αγαπημένο τους βιβλίο και ταυτόχρονα να το ανακαλύψουν ξανά, μέσα από παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς και θεατρικές δράσεις.

Σκοπός του εργαστηρίου

Στόχος είναι τα παιδιά να μοιραστούν τις συγκινήσεις που μας προσφέρει ένα βιβλίο και ταυτόχρονα να γνωριστούν καλύτερα μέσα από τις αγαπημένες ιστορίες των άλλων παιδιών.

Μια συνάντηση που περιλαμβάνει εξερεύνηση αγαπημένων αλλά και άγνωστων βιβλίων, αναγνώσεις κατά μόνας και ομαδικές σε απροσδόκητες θέσεις και στάσεις, παιχνίδι ντόμινο με εξώφυλλα, αυτοσχέδιες αφηγήσεις με μικρόφωνο, ένα αστείο χορό βιβλίων, παντομίμα με εικόνες και μια μεγάλη ανασκαφή.

Το κάθε παιδί προτρέπεται να φέρει ένα ή και δύο αγαπημένα του βιβλία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα παιχνίδια, με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Συντονίζουν η Νικολέττα Βερύκιου και η Έλενα Παυλίδου.

Βιβλιοανασκαφές στο Πρακτορείο

Από Δευτέρα 22 Απριλίου έως Τετάρτη 24 Απριλίου,, . Μέχρι 24/4.

Ώρες: 10.00-13.00

Ηλικίες: 7 έως 11 ετών

Πληροφορίες. 99849598

Το Πρακτορείο

Νικηταρά 19 (πάροδος Δημ. Σεβέρη)
Άγιοι Ομολογητές


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter