Αρχική InfoKids Νέα Παιδιά, φέτος έχετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Παιδιά, φέτος έχετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Παιδιά, φέτος έχετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Θέλετε φέτος τα Χριστούγεννα να κάνετε ένα ανεκτίμητο δώρο στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας; Θέλετε να χαρίσετε στα παιδιά σας την μαγεία των Χριστουγέννων μ’ ένα γράμμα από τον αγαπημένο τους Άγιο; Φανταστείτε τη χαρά και την έκπληξη στα πρόσωπά τους όταν θα παραλάβουν προσωπικό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη!
Ένα προσωπικό γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα ίδια σας τα παιδιά. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί μέχρι το εργαστήριο του αγαπημένου μας Άγιου και να φτιάξουμε ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά σας.

Γιατί το Santamail είναι ξεχωριστό;

Στο santamail δημιουργούν προσωποποιημένο γράμμα για τα παιδιά σας αλλά και πιστοποιητικό «Καλού Παιδιού» για την χρονιά που πέρασε. Εκτυπωμένο σε πολυτελές χαρτί με ανάγλυφα γράμματα και χρυσές λεπτομέρειες, ένα παραμυθένιο δώρο για τους μικρούς μας ήρωες.

Δεν είναι απλά ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη… Είναι μια μοναδική εμπειρία που ξυπνάει αναμνήσεις, χαρά κι ευτυχία!

Στο Santamail γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι για τους γονείς να κάνουν τους μικρούς τους ήρωες ευτυχισμένους! Γι’ αυτό και αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν για εσάς το πιο εντυπωσιακό δώρο Χριστουγέννων! Κάθε πακέτο περιλαμβάνει προσωπικό γράμμα από τον Άγιο Βασίλη για το παιδί σας αλλά και πιστοποιητικό «Καλού Παιδιού» ως επιβράβευση του για την χρονιά που πέρασε!

Το πιστοποιητικό περιλαμβάνει:

T’ όνομα του παιδιού
Tην Πόλη
Tην Περιοχή
Tην Διεύθυνση
Εκτυπωμένο σε πολυτελή ανάγλυφη γραφή με λεπτά χρυσά γράμματα.
Επίσημο φάκελο με φανταχτερό γραμματόσημο.
Την υπογραφή του Αγίου Βασίλη με την αυθεντική σφραγίδα «γνησιότητας» από τον Βόρειο Πόλο.
Πώς θα κάνετε την παραγγελία σας

Θα πραγματοποιήσετε την αγορά σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα. Το γράμμα θα έρθει στα χέρια σας μέσα σε 6 μέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Δεν είναι απλά ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη…Είναι μια μοναδική εμπειρία που ξυπνάει αναμνήσεις, χαρά κι ευτυχία!!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter