Αρχική Εκδηλώσεις Παιδικό Πανηγύρι Ζωής: Μια γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Ακροπόλεως (21-10)

Παιδικό Πανηγύρι Ζωής: Μια γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Ακροπόλεως (21-10)

Παιδικό Πανηγύρι Ζωής: Μια γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Ακροπόλεως (21-10)

Στα πλαίσια του εορτασμού των 16 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του, ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος «ΖΩΗ» συνδιοργανώνει με την Κοινοτική Αστυνομία για τους μικρούς του φίλους στο Πάρκο Ακροπόλεως στις 21 Οκτωβρίου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, το Πανηγύρι της Ζωής.

Οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες όπως face painting, παιχνίδια, χειροτεχνίες κ.λ.π.. Τα παιχνίδια τα παρέχει η κοινοτική αστυνόμευση και περιλαμβάνουν διάφορα φουσκωτά, βαρκούλες, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια και σούμο, baseball και ποδόσφαιρο.

Θα προσφέρονται επίσης προς αγορά καφές, φαγητό, χυμοί και νερό.

Με τον τρόπο αυτό οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν για το σκοπό του εθελοντισμού, για τις δράσεις στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν και παράλληλα θα βοηθήσουν ενεργά για να ενισχυθεί το έργο του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «ΖΩΗ».

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να την ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που παρέχονται δωρεάν στους συνανθρώπους που πάσχουν από λευχαιμία και άλλα αιματολογικά προβλήματα.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, 2018
Ώρα: 11:00 - 18:00

Πάρκο Ακρόπολης

ΣτρόβολοςΛευκωσία Κύπρος

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter