Αρχική Εκδηλώσεις "Παίξε κορώνα γράμματα, να μάθεις χίλια πράγματα" στο εργαστήρι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου (11/2)

"Παίξε κορώνα γράμματα, να μάθεις χίλια πράγματα" στο εργαστήρι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου (11/2)

"Παίξε κορώνα γράμματα, να μάθεις χίλια πράγματα" στο εργαστήρι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου (11/2)

Το 2ο εργαστήρι της σειράς "Μικροί Συλλέκτες" «Παίξε κορώνα γράμματα, να μάθεις χίλια πράγματα!» με εμψυχώτρια την Ελένη Σιούφτα, εκπαιδευτικό και εικονογράφο θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Ιδρυμα Τραπέζης Κύπρου.

Ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι που καλεί τα παιδιά να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο την ιστορία των κυπριακών νομισμάτων μέσω θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικής δραστηριότητας. Με έμπνευση τη σημαντική συλλογή του Μουσείου Νομισματοκοπίας, οι «Μικροί Συλλέκτες» θα φτιάξουν το δικό τους νόμισμα αφού πρώτα ανακαλύψουν τους λόγους δημιουργίας των νομισμάτων, μυθολογικά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτά καθώς και τα βασικά στοιχεία που τα συνθέτουν. Γονείς, προλάβετε μια από τις περιορισμένες θέσεις και προσφέρετε στα παιδιά σας την εμπειρία μιας δραστηριότητας έξω από τα συνηθισμένα.

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017,

Για παιδιά 8-12 ετών

Κρατήσεις και πληροφορίες: 22128182 (Έλενα Ευθυβούλου)

Πότε
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου στις 10:30-11:30 & 12:00-13:00

Είσοδος ελεύθερη

Πολιτιστικό Ιδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Φανερωμένης 86-90
Λευκωσία, Λευκωσία 1011, Κύπρος
Email: info@cultural.bankofcyprus.com
22128157


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.