Αρχική InfoKids Fun Time Παίξτε μουσική στη κουζίνα σας!

Παίξτε μουσική στη κουζίνα σας!

Παίξτε μουσική στη κουζίνα σας!

Τα οφέλη της μουσικής στην πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη ενός παιδιου είναι σημαντικότατα. Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η μουσική και κατ’ επέκταση τα μουσικά παιχνίδια είναι απίστευτα διασκεδαστικά. Σήμερα σας προτείνουμε να μπείτε στη κουζίνα παρέα με τα παιδιά όχι για να μαγειρέψετε ή να ετοιμάσετε μια γλυκιά λιχουδιά αλλά για να παίξετε μουσική!

Αφήστε τα μικρά σας να πειραματιστούν στα κρουστά με διάφορα κουζινικά. Δώστε τους ξύλινες κουτάλες και μερικά μεταλλικά σκεύη, κατσαρόλες, μπολ, μεταλλικές σέσουλες ή μεζούρες για να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση ως ντράμερ. Καλό θα είναι τα σκεύη να έχουν μια ποικιλία μεγεθών, ώστε να παράγουν και διαφορετικούς ήχους.

* Δραστηριότητα για παιδιά από 12+ μηνών

Από το βιβλίο «Χίλιες και Μία Δραστηριότητες για Έξυπνα Παιδιά» των εκδόσεων Διόπτρα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter