Αρχική Εκδηλώσεις "Παιχνίδι και μετά τι;" στο Pop Up Festival της Κύπρου!

"Παιχνίδι και μετά τι;" στο Pop Up Festival της Κύπρου!

"Παιχνίδι και μετά τι;" στο Pop Up Festival της Κύπρου!

Παράσταση Αφήγησης και δραματοποίησης παραμυθιού με χειροποιητες κούκλες κουκλοθεάτρου (μαρότ)από την Παραμυθολαλού του Teatro Angelico

Πρόκειται για ένα έργο όπου αναδεικνύει την συναισθηματική αξία του παιχνιδιού που έχει για το κάθε παιδί ξεχωριστά, χωρίς αυτό όμως να αγγίζει τα όρια της σπατάλης και της ασέβειας προς το ίδιο το παιχνίδι. Σημασία εδώ δεν έχουν τα πολλά… αλλά τα "λίγα" τα οποία αξίζουν πολλά. Τελικά τι είναι το παιχνίδι για εμάς; Η απάντηση… στο έργο μας.

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά “ζουν” το παραμύθι σαν να είναι τα ίδια οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Το έργο

Τι μπορεί να συμβεί στο μικρό κατάστημα παιχνιδιών του Κύρ Σπύρου, όπου τόσα χρόνια μάζευε παιχνίδια από τα σκουπίδια και τα επιδιόρθωνε, όταν ακριβώς δίπλα του ανοίγει ένα μεγάλο πολυκατάστημα παιχνιδιών την περίοδο των Χριστουγέννων… με τους ανθρώπους να δείχνουν σαφώς την προτίμησή τους.; Φυσικά να κλείσει! Αυτή είναι η απόφαση του κυρ Σπύρου. Να κατεβάσει τα ρολά!! Πού να ήξερε όμως ότι τα παιχνίδια που τόσο καιρό φρόντιζε, απέκτησαν ψυχή και λαλιά και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον κυρ Σπύρο με το δικό τους τρόπο; Τι συμβαίνει όμως όταν στην προσπάθειά τους, περιπλέκουν την κατάσταση και βάζουν άθελα τους τον κυρ Σπύρο φυλακή; Και τι συμβαίνει στο κατάστημα πολυτελείας; Για όλες τις εξελίξεις μας κρατάει ενήμερους η φοβερή και τρομερή Δημοσιογράφος της πόλης.

SOS: Ελάτε στην παράσταση και φέρτε μαζί σας ένα μεταχειρισμένο, αλλά σε άψογη κατάσταση, παιχνίδι ή ακόμη και καινούριο παιχνίδι για να το προσφέρετε σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη!!!

Η παράσταση "Παιχνίδι... και μετά τι;" και το Teatro Angelico υποστηρίζουν το Youth Business Network όπου σε συνεργασία με το WisePrint Copy Center, το UNYSA Cyprus και το LeanStart διοργανώνουν την εκστρατεία συλλογής καινούργιων παιχνιδιών "XMAS WITH SMILE" από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017 στο χώρο του WisePrint Copy Center στην Αγλατζιά (Πληροφορίες: Κατερίνα Στυλιανού 99081866, Γιάννης Κωνσταντίνου 99969309).

Κείμενο/Δραματοποίηση/Κατασκευή Κούκλας: Άντζελα Ριζάκη

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00 μ.μ.
Θέατρο Πόλης-ΟΠΑΠ
Στο πλαίσιο των δράσεων του Nicosia Pop Up Festival 2017
Διάρκεια: 45’

ΕΙΣΟΔΟΣ: 6 ευρώ
Κρατήσεις: 99753388


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.