Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Tα παιδιά που ανακαλύπτουν τoν κόσμο μέσα από το παιχνίδι είναι ευτυχισμένα παιδιά

Tα παιδιά που ανακαλύπτουν τoν κόσμο μέσα από το παιχνίδι είναι ευτυχισμένα παιδιά

Tα παιδιά που ανακαλύπτουν τoν κόσμο μέσα από το παιχνίδι είναι ευτυχισμένα παιδιά

Τα παιχνίδια Chicco περιλαμβάνουν εκτός από κουδουνίστρες και παιχνίδια κούνιας, εκπαιδευτικά παιχνίδια για εκμάθηση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, παιχνίδια δραστηριοτήτων, παιχνίδια με οχήματα και γκαράζ. Η νέα συλλογή παιχνιδιών είναι πλήρως ανανεωμένη και περιλαμβάνει παιχνίδια κατάλληλα για ηλικίες από 0 μηνών έως 6 ετών.
Για άλλη μια φορά η Chicco εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο καλό και ποιοτικό παιχνίδι.

Παιχνίδια πρώτων δραστηριοτήτων:

Η Φάρμα των ζώων: Μια δραστήρια φάρμα με πολλά χρωματιστά σχηματάκια για να τα τοποθετείτε στη σωστή υποδοχή. 5 διαφορετικά χρωματιστά κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες της φάρμας για να βγάλετε τα σχήματα. Βοηθά στην ανάπτυξη του συντονισμού όρασης και κίνησης.

Chicco

Γυμναστήριο Duo: Το Γυμναστήριο Duo είναι ένα σημαντικό παιχνίδι δραστηριοτήτων όπου το παιδί εξασκείται στο συντονισμό των πρώτων του κινήσεων, καθώς το προσελκύουν τα φώτα, οι ήχοι και τα χρώματα. Το γυμναστήριο διαθέτει 2 θέσεις για παιχνίδι, μπρούμυτα ή ανάσκελα όπου υπάρχει και μία ειδική δραστηριότητα για τα ποδαράκια του.

Επειδή τα παιδιά που ανακαλύπτουν τoν κόσμο μέσα από το παιχνίδι είναι ευτυχισμένα παιδιά!

Για περισσότερα παιχνίδια της συλλογής πατήστε εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.