Αρχική InfoKids Νέα Πανικός σε Δημοτικό Σχολείο - Άγνωστη πρότεινε σε μαθητή Α' Δημοτικού να τον πάει σπίτι

Πανικός σε Δημοτικό Σχολείο - Άγνωστη πρότεινε σε μαθητή Α' Δημοτικού να τον πάει σπίτι

Πανικός σε Δημοτικό Σχολείο - Άγνωστη πρότεινε σε μαθητή Α' Δημοτικού να τον πάει σπίτι

Αναστάτωση προκάλεσε καταγγελία μαθητή της πρώτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λυμπιών, στην οποία ανέφερε ότι κατά την επιστροφή του στο σπίτι του τον προσέγγισε άγνωστη γυναίκα και του πρότεινε να μπει στο όχημά της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες του Sigmalive, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (22/03), όταν παιδάκι, κατά την επιστροφή του από το σχολείο, προσεγγίστηκε γυναίκα που επέβαινε σε όχημα και του είπε να επιβιβαστεί στο αμάξι για να τον μεταφέρει στο σπίτι. Το παιδάκι έσπευσε αμέσως να αναφέρει το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι προέβησαν σε τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ την επόμενη ημέρα ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου για το περιστατικό.

Διεύθυνση και Αστυνομία τέθηκαν σε κινητοποίηση, κάνοντας συστάσεις τόσο στους γονείς όσα και στα παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία βρέθηκε στο σχολείο και έκανε σχετική ενημέρωση στα παιδιά. Μηνύματα SMS για το ζήτημα έστειλε και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυμπιών σε κατοίκους της περιοχής.

Να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό «ξύπνησε μνήμες», καθώς παρόμοιο περιστατικό συνέβη πριν 3-4 χρόνια, με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, στην ίδια κοινότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter