«Παντρέψου εκείνον που θα τρέξει στο μωρό μέσα στη νύχτα και θα σου πει εσύ να ξανακοιμηθείς»

Γράφει η μαμά-blogger Sisi Byrd

«Έχει σημασία το ποιον θα παντρευτείς.

Το λέω ξανά για τις κυρίες εκεί στα πίσω καθίσματα που βρίσκονται σε σχέση με κάποιον, για τον οποίο ακόμα δεν είναι σίγουρες.

‘Μα με κάνει να έχω πεταλούδες στο στομάχι. Μου στέλνει γλυκά μηνύματα, κάνει την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά, με βγάζει έξω σε ρομαντικά ραντεβού, πληρώνει για όλα, μου στέλνει λουλούδια στην δουλειά…’

Σίγουρα, όλα αυτά είναι σπουδαία και αποτελούν την πιο γλυκιά όψη μιας σχέσης,

ΑΛΛΑ –Πώς είναι ο χαρακτήρας του; Ποιος είναι, όταν κανείς δεν κοιτάζει; Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα έχει προγραμματίσει, ποια είναι η αντίδρασή του; Ποια είναι η σχέση του με την πίστη; Με την φιλανθρωπία; Ποιες είναι οι προτεραιότητές του; Τα λόγια του σε ‘ανεβάζουν’, σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία; Πώς συμπεριφέρεται στους άλλους ανθρώπους; Πώς σε καθοδηγεί;

Γιατί, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που έμαθα στα μόλις 4 χρόνια γάμου μου, τα λουλούδια στο βάζο δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, όταν το μωρό σου κλαίει απαρηγόρητο για 3 συνεχόμενες ώρες.

Όταν η εξάντληση και η έλλειψη ύπνου σε διαλύουν και τα δάκρυα δεν συγκρατιόνται πια στα μάτια σου.

Όταν έχεις να βγεις από το σπίτι μια ολόκληρη εβδομάδα, δεν έχεις κάνει μπάνιο και δεν θυμάσαι την τελευταία φορά που βούρτσισες τα δόντια σου ή κάθισες να φας ένα κανονικό γεύμα με την ησυχία σου.

Παντρέψου τον άντρα που, επιστρέφοντας στο σπίτι έπειτα από μια ολόκληρη μέρα στη δουλειά, θα τρέξει στο μωρό που ουρλιάζει στο κλάμα, θα το πάρει αγκαλιά και θα σου πει να βγεις μια βόλτα, να πάρεις έναν καφέ.

Παντρέψου τον άντρα που θα περιποιείται την κόρη σας την ώρα του μπάνιου, κάθε βράδυ, και θα προσεύχεται να είναι η ζωή της στρωμένη με ροδοπέταλα.

Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο πεταλούδες και λουλούδια. Και το ποιον θα παντρευτείς έχει σημασία

Δείτε το αρχικό Post της μαμάς εδώ:

Who you marry matters. || I’ll say it again for the ladies in the back who are currently in a relationship they just…

Gepostet von Sisi Kathryn Byrd am Montag, 24. Februar 2020