«Παπά μου Ξύπνα»: Ραγίζουν καρδιές για το μωρό που έχασε τον πατέρα του στο θανατηφόρο τροχαίο

Ένας άνδρας 27 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα χωρίς να φταίει. Ένα παιδί 5 ετών έμεινε ορφανό χωρίς να φταίει. Μια οικογένεια θρηνεί τον χαμό του πατέρα, του συζύγου, του αδερφού, του γιου, του φίλου χωρίς να φταίει.

Ένας ασυνείδητος οδηγός κατέστρεψε τις ζωές ανθρώπων που δεν έφταιγαν σε τίποτα με μια μόνο μανούβρα με το τιμόνι του.

Οι περισσότεροι παρακολουθούμε άναυδοι και μουδιασμένοι τα όσα νεότερα έρχονται στο φως για το τραγικό δυστύχημα.

Ο Μάριος Σταύρου, όμως, από το Reaction έγραψε ένα κείμενο για το μικρό παιδί που θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του στο πλάι του. Τα λόγια του αληθινά, εκφράζουν τις σκέψεις των περισσότερων γονιών…

Διαβάστε την ανάρτησή του

ΠΑΠΑ_ΜΟΥ_ΞΥΠΝΑ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας πατέρας χάνει τόσο βίαια την ζωή του, χωρίς να έχει ευθύνη. Ένας μεθυσμένος οδηγός με ιλλιγιώδη ταχύτητα καρφώνεται στο όχημα του. Ένας νέος άνθρωπος που έκλεισε τα μάτια και δεν θα ξαναδεί τον πεντάχρονο γιο του. Αλήθεια, τι να πεις σε αυτό το παιδί?

Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ και τα παιδιά μου φωνάζουν «Παπά μου ξύπνα» φοβισμένα ότι έπαθα κάτι…. και λυγίζω μόνο στην ιδέα πως αυτό το παιδί θα αντιδράσει όταν ενημερωθεί για τον θάνατο του παπά του. Πόσο θα κλάψει και πόσο θα πονέσει αυτό το μικρό παιδάκι. Πως μπορεί να αντιληφθεί ότι ο παπάκης του δεν θα είναι εκεί, πως θα του φωνάξει ξανά Παπά μου ξύπνα, ποιος θα παίζει μαζί του, ποιος θα είναι εκεί τις δύσκολες και τις χαρούμενες στιγμές? Ένα παιδάκι που κοιμήθηκε και ξύπνησε ορφανό. Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω, δεν έχουν σημασία τα λόγια μπροστά σε μια ακόμα τραγωδία.

Εύχομαι πραγματικά στην οικογένεια να έχουν δύναμη και να αντιμετωπίσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δείτε επίσης το video που μας θυμίζει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή