Παραμύθια μέσω… τηλεφώνου: Γίνε και εσύ εθελοντής στη υπέροχη δράση του Μουσείου Παραμυθιού

Η δυσάρεστη εξέλιξη στην καθημερινότητά μας με την εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού και στην Κύπρο χρειάζεται πάνω απ’ όλα ψυχραιμία και αναπροσαρμογή της καθημερινότητάς μας από όλους μας.

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής που εξέδωσε το Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με τους διεθνής κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, υπακούμε στις προτροπές του Κράτους, είμαστε ψύχραιμοι, υπομονετικοί και σεβόμαστε τους γύρω μας και τις ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε ακόμη: «Το Μουσείο Παραμυθιού είναι πυρήνας πολιτισμού για τα παιδιά»: Η ιδρύτριά του μιλά στο Infokids.com.cy

Παραμύθια μέσω τηλεφώνου

Το Μουσείο Παραμυθιού αποφάσισε ακολουθώντας τις αποφάσεις της Κυβέρνησης να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες του εκδηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο παραμένοντας κλειστό ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Μουσείο αποφάσισε να αναπροσαρμόσει ένα προηγούμενο του, πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα, στα νέα δεδομένα και να προσφέρει την ευκαιρία σε παιδάκια από 3 μέχρι 12 ετών που παραμένουν στο σπίτι αφού αναγκαστικά τα σχολεία είναι κλειστά να απολαύσουν αγαπημένα τους παραμύθια μέσω… τηλεφώνου.

Γίνε κι εσύ εθελοντής

Μπες κι εσύ στην ομάδα, γίνε εθελοντής και διάβασε από το σπίτι σου μέσω τηλεφώνου σε κάποιο παιδάκι ένα αγαπημένο παραμύθι.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 16 Μαρτίου με τη βοήθεια των εθελοντών.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρότζεκτ και να δώσουν στα παιδιά τους τη χαρά να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία αφού μέσα από τη φαντασία τους θα φτιάξουν τις εικόνες τους παραμυθιού που θα τους αφηγηθεί ο εκάστοτε εθελοντής.

Λάβετε μέρος στη δράση αυτή για να αλλάξουμε αυτό το γκρίζο της νέας πραγματικότητας σε έντονα, χαρούμενα χρώματα γεμάτα παραμύθια.

Για να γίνεις εθελοντής ή να δηλώσεις συμμετοχή για το παιδάκι σου τηλεφώνησε στο 22376522 ή μέσω απευθείας μηνύματος στη σελίδα του Μουσείου Παραμυθιού στο Facebook: Μουσείο Παραμυθιού – Fairytale Museum