Αρχική InfoKids Νέα Παράπονα από δημότες για εικόνες εγκατάλειψης σε παιδική χαρά στη Λεμεσό

Παράπονα από δημότες για εικόνες εγκατάλειψης σε παιδική χαρά στη Λεμεσό

Παράπονα από δημότες για εικόνες εγκατάλειψης σε παιδική χαρά στη Λεμεσό

Οι κάτοικοι της οδού Πιραντέλλο στη Λεμεσό καλούν το δήμο να λάβει άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί η παιδική χαρά της γειτονιάς, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των μικρών παιδιών.

Η παιδική χαρά που βρίσκεται στη συγκεκριμένη οδό έχει εγκαταλειφθεί, καθώς δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και καθαριότητας, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να εισέλθουν στο χώρο και οι γονείς καταγγέλλουν την κατάσταση λόγω επικινδυνότητας.

Γυμνά καλώδια, σκουπίδια και χόρτα έχουν καλύψει το χώρο, δημιουργώντας ένα αισχρό και παράλληλα ντροπιαστικό τοπίο για την περιοχή και το Δήμο Λεμεσού.

Πηγή: www.lemesos-blog.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter