Αρχική InfoKids Νέα Παρέμβαση Συνδ. Γονέων για επίθεση σε βάρος μαθήτριας στην Πάφο - «Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση»

Παρέμβαση Συνδ. Γονέων για επίθεση σε βάρος μαθήτριας στην Πάφο - «Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση»

Παρέμβαση Συνδ. Γονέων για επίθεση σε βάρος μαθήτριας στην Πάφο - «Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση»

Με σημερινή του ανακοίνωση ο σύνδεσμος γονέων του γυμνασίου Πόλεως Χρυσοχούς έδωσε τη δική του οπτική για το περιστατικό που διαδραματίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, κατά το οποίο μαθητές έγραψαν με μαρκαδόρο στα χέρια, στο μέτωπο και στην κοιλιά συμμαθήτριάς τους.

To χρονικό της υπόθεσης

Ένα απίστευτο περιστατικό bullying συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου σε Γυμνάσιο της Πάφου όπου 3 ανήλικοι μαθητές παρενόχλησαν σεξουαλικά και έκαναν bullying σε 13χρονη συμμαθήτριά τους.  Για το εν λόγω περιστατικό προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία η μητέρα της ανήλικης. Όλα συνέβησαν εν ώρα διαλείμματος σε χώρο που χρησιμοποιείται δίπλα από το σχολείο ως γήπεδο. Ενώ συνήθως υπάρχει εκπαιδευτικός ο οποίος κινείται στον χώρο και επιβλέπει, οι μαθητές δεν έγιναν αντιληπτοί και επιτέθηκαν στην 13χρονη μαθήτρια κοροϊδεύοντας την, βγάζοντας της τα ρούχα και γράφοντας με μαρκαδόρο στο σώμα της ενώ προέβηκαν σε άσεμνες πράξεις. Το ένα εκ των αγοριών είχε προσπαθήσει να σταματήσει τους υπόλοιπους.

Καταδικάζει τις πράξεις των μαθητών αλλά αρνείται την σεξουαλική κακοποίηση

Ο σύνδεσμος γονέων του σχολείου καταδικάζει τις πράξεις των μαθητών αλλά ταυτόχρονα διαψεύδει τις υπερβολές που δημοσίευσαν ορισμένα, ηλεκτρονικά κυρίως μέσα, που έκαναν αναφορές για σεξουαλική κακοποίηση και ξεγύμνωμα της μαθήτριας. Το ατυχές γεγονός, τονίζεται στην ανακοίνωση του συνδέσμου γονέων, δεν έλαβε χώρα στην αυλή του σχολείου μπροστά στα μάτια μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ σημειώνουν ότι από την πρώτη στιγμή ότι η διεύθυνση του σχολείου προέβει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες βάσει των κανονισμών. Δύο εβδομάδες μετά και αφού τα πάντα έχουν διερευνηθεί και ξεκαθαρίσει, ο σύνδεσμος γονέων κάλεσε τα ΜΜΕ να επιδεικνύουν στο μέλλον την απαραίτητη προσοχή και ευαισθησία κυρίως σε θέματα που αφορούν ανήλικους.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter