Πατέρας σκότωσε τη γυναίκα του και έπνιξε τις κόρες του – Δεν ήθελε να μεγαλώσουν και να γνωρίζουν τι έκανε

Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στον Καναδά. Ένας 35χρονος άνδρας, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, έπνιξε και τις κόρες του με τα ίδια τους τα παιχνίδια.

Ο Τζέικομπ, όπως είναι το όνομά του, σκότωσε πάνω σε καβγά την γυναίκα του, την 33χρονη Κλάρα Φόρμαν.

Εκείνη του αντιμίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού του και εκείνος τη χτύπησε τρεις φορές με βαριοπούλα.

Όταν οι κόρες του ζευγαριού άκουσαν τις κραυγές της μητέρας τους από τον υπνοδωμάτιο, ο Φόρμαν τους είπε πως δεν αισθανόταν καλά και αμέσως μετά πήγε τα παιδιά στην εκκλησία.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, τους φόρεσε τις πιτζάμες τους πριν πάρει την μεγαλύτερη κόρη του, Yesenia, στην κρεβατοκάμαρά της, λέγοντας πως θέλει να «παίξουν ένα παιχνίδι». Χρησιμοποιώντας ένα παιχνίδι της, συγκεκριμένα εκείνο ενός κεφαλιού αλόγου πάνω σε ένα ξύλο, την έπνιξε από πίσω, πριν κάνει το ίδιο στην αδερφή της, Καρίνα.

Δεν ήθελε τα παιδιά του μεγαλώσουν και να ξέρουν ότι ο μπαμπάς τους σκότωσε τη μαμά τους

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του 35χρονου, έκανε ό,τι έκανε επειδή δεν ήθελε οι κόρες του να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο στον οποίο ο «μπαμπάς θα είχε σκοτώσει τη μαμά».

Ο 35χρονος, που ομολόγησε την ενοχή του, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά από όσα έκανε αλλά τελικά απλώς επέστρεψε στη δουλειά κανονικά τις επόμενες δυο μέρες πριν η αστυνομία -που είχαν ειδοποιήσει συνάδελφοι της Κλάρα λόγω της απουσίας της- ανακαλύψει τα πτώματα στο γκαράζ του σπιτιού.

Το φρικτό έγκλημα συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ ο Τζέικομπ καταδικάστηκε σε 35χρόνια φυλάκιση – 25 χρόνια για την δολοφονία των παιδιών του και 10 χρόνια για εκείνη της γυναίκας του. Για να μπορέσει να κάνει οποιοδήποτε αίτημα αποφυλάκισης πρέπει να περάσουν 35χρόνια.