Αρχική InfoKids Fun Time Πείραμα: Φτιάξτε πύραυλο από μπουκάλι!

Πείραμα: Φτιάξτε πύραυλο από μπουκάλι!

Πείραμα: Φτιάξτε πύραυλο από μπουκάλι!

Όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το πείραμα είναι μία αλάνα ή μία αυλή και λίγα skills. Σας εγγυόμαστε ότι τα παιδιά θα το διασκεδάσουν πάρα πολύ!

Θα χρειαστείτε:

  1. Ένα μπουκάλι
  2. Ένα άδειο σακουλάκι τσαγιού
  3. Μαγειρική σόδα
  4. Ξύδι
  5. Μολύβια
  6. Κολλητική ταινία
  7. Ένας φελλός κρασιού
  8. Καλώδιο

Προετοιμασία: Προκειμένου να φτιάξετε έναν πύραυλο με μπουκάλι, πάρτε το μπουκάλι και γεμίστε το 1/3 του, προσθέστε ξύδι και ανακατέψτε καλά. Χρησιμοποιείστε τα μολύβια ως στήριγματα κάτω από το μπουκάλι ώστε το μπουκάλι να μπορεί να σταθεί κατά την απογείωση. Γεμίστε το σακουλάκι τσαγιού με μαγειρική σόδα.

Σιγουρευτείτε ότι ο φελλός ταιρίαζει καλά με το μπουκάλι!

Έπειτα φτιάξτε μία θηλιά με το καλώδιο και κρεμάστε ένα σακουλάκι γεμισμένο με σόδα και κολληστέ το στο φελλό. Σπρώξτε τον φελλό μέσα στο μπουκάλι.

Οδηγίες: Πηγαίνετε έξω. Αναποδογυρίστε το μπουκάλι και βάλτε το στο έδαφος. Απομακρυνθείτε σε μία ασφαλή απόσταση και δείτε το πλαστικό μπουκάλι να πετάει στον αέρα σαν πύραυλος.

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter