Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες ''Πήγαμε σε παιδότοπο και έχασαν το παιδί μου!''

''Πήγαμε σε παιδότοπο και έχασαν το παιδί μου!''

''Πήγαμε σε παιδότοπο και έχασαν το παιδί μου!''

Θέμα συζήτησης η καταγγελία της νεαρής μητέρας που περιέγραψε σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις. Οι συγγνώμες και η λύση του μυστηρίου...

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε μια γυναίκα που την διηγήθηκε, σε μια προσπάθεια να μεταφέρει την εμπειρία της, προκειμένου - όπως επισημαίνει -"οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να ασχολούνται με τα παιδιά, να γίνουν πιο επαγγελματίες στη δουλειά τους"! Το περιστατικό συνέβη στο Iατροπαιδαγωγικό Kέντρο Hρακλείου, δίπλα από το Πανάνειο, όταν η γυναίκα πήγε με το μόλις 6χρονο παιδί της, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτισμού, προκειμένου να βγάλει μια γνωμάτευση.  Το ραντεβού ήταν στις 10.00 το πρωί και όταν ήρθε η ώρα να περάσει από συνέντευξη της είπαν να αφήσει το παιδί σε μια ειδικό και να περάσει στο γραφείο για τα απαραίτητα.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη βγήκε από το γραφείο και αναζήτησε, όπως ήταν φυσικό το παιδί της. Τότε της είπαν, ότι μάλλον η ειδική συνεργάτης- υπάλληλος το είχε πάει στον παιδότοπο που διαθέτει ο χώρος. Αφού περίμενε για κάποια λεπτά, είδε την υπάλληλο να έρχεται προς το μέρος της και με έκπληξη και τρόμο την άκουσε να της λέει ότι "δεν έβρισκαν" το παιδί της!

Η μητέρα άρχισε αγωνιωδώς να αναζητεί το παιδί σε όλους τους χώρους, ώσπου βγήκε στο μπαλκόνι και εντόπισε το 6χρονο στην μέση του δρόμου. Μάλιστα - όπως είπε χαρακτηριστικά - είδε και κάποιον κύριο να το παροτρύνει να απομακρυνθεί, προκειμένου να μην χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα. Η γυναίκα έφυγε σε κατάσταση σοκ από το Ιατροπαιδαγωγικό και αυτό το σοκ - όπως είπε - ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. "Έχω δυο βράδια να κοιμηθώ" τόνισε, επισημαίνοντας ότι σε ανάλογη κατάσταση είναι και το παιδί.

Σύμφωνα με την ίδια, οι αλλεπάλληλες συγνώμες που της έδωσαν από το Κέντρο δεν μπορούν να μετριάσουν το θυμό της αλλά και τον προβληματισμό για το περιστατικό που βίωσε, το οποίο - όπως εκτιμά - δεν ήταν το μοναδικό!
Η γυναίκα θέλει, με την δημοσιοποίηση του γεγονότος, να "χτυπήσει καμπανάκι" προκειμένου να μην υπάρξουν νέα κρούσματα, ίσως με χειρότερη κατάληξη.

Πηγή: cretalive.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.