«Πίστη και Αγάπη» για τα πρόωρα μωράκια – Η φωτογραφία της Στυλιάνας Μαραγκού που συγκινεί

Η 17η Νοεμβρίου τιμάτια παγκοσμίσως ως Ημέρα Προωρότητας, θυμίζοντας στον κόσμο πως τα μικρά αγγελούδια που γεννιούνται νωρίς, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να ζήσουν, με τις οικογένειες τους να βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές.

Αρκετοί ήταν οι γνωστοί Κύπριοι και όχι μόνο που προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media τους, μοιράζοντας τις σκέψεις τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ανάμεσά τους και σύζυγός του ηθοποιού Λώρη Λοϊζίδη, Στυλιάνα Μαραγκού, η οποία εχθές ανήρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της, που γεννήθηκαν πρόωρα.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε τις μικρές μόλις γεννήθηκαν στο μαιευτήριο και από την άλλη, μια πρόσφατη τους φωτογραφία όπου γελάνε με την καρδιά τους!  

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα η ευτυχισμένη μανούλα έγραψε χαρακτηριστικά τις λέξεις «Αγάπη» και «Πίστη», με τον Λώρη Λοϊζίδη να κοινοποιεί και εκείνος τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι με την Στυλιάνα Μαραγκού, ενώ πριν περίπου 2 μήνες ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κοριτσάκι, τη Μαλβίνα και την Ελεάνα, τα οποία σήμερα είναι 3 ετών.