Πιτ μπουλ κατασπάραξαν δίχρονο αγόρι (video)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πολιτείας Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ μετά τον άδικο χαμό 2χρονου αγοριού από άγρια επίθεση σκύλων. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, τα τρία από τα πέντε πίτμπουλ της οικογένειας επιτέθηκαν στον μικρό Τζεβόν το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκε, μάλιστα, να πυροβολήσουν κατά των σκυλιών, προκειμένου να σταματήσουν την επίθεσή τους στο 2χρονο αγόρι. Σε βίντεο, μάλιστα, έχει καταγραφεί η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί από την είσοδο του σπιτιού. Από τα πυρά των ενστόλων το ένα σκυλί σκοτώθηκε και τα δύο τραυματίστηκαν.

Εκτός από τον άτυχο Τζεβόν, στο σπίτι βρίσκονταν άλλα τρία άτομα, με μια 23χρονη θεία του να τραυματίζεται, επίσης, από τα σκυλιά.

agori-pit-1

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να στρέψει την προσοχή των σκυλιών στον ίδιο, περιέγραψε ότι τα τρία πίτμπουλ είχαν αίμα στο στόμα τους. Τα δύο σκυλιά που τραυματίστηκαν απομακρύνθηκαν από φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ τα άλλα δύο πίτμπουλ της οικογένειας παραμένουν σε κλουβιά, όπως την ώρα της επίθεσης.

Δείτε το συγκλονιστικό video: