Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Ποια τα νεότερα δεδομένα σε ό,τι αφορά το θηλασμό; Γνωρίζατε ότι δρα προληπτικά απέναντι σε νόσους του εντέρου;

Ποια τα νεότερα δεδομένα σε ό,τι αφορά το θηλασμό; Γνωρίζατε ότι δρα προληπτικά απέναντι σε νόσους του εντέρου;

Ποια τα νεότερα δεδομένα σε ό,τι αφορά το θηλασμό; Γνωρίζατε ότι δρα προληπτικά απέναντι σε νόσους του εντέρου;

Τα οφέλη του θηλασμού είναι πολλά και σήμερα πλέον οι παιδίατροι μιλούν για την αναχαιτιστική του δράση απέναντι σε πολλές νόσους.

Από εκεί και έπειτα, η παιδίατρος κυρία Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου, Δ/ντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και υπεύθυνη του προγράμματος «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» μάς τονίζει ότι ο θηλασμός δρα ως προς τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης λοιμώξεων στο βρέφος, στη μείωση των αλλεργικών εκδηλώσεων και του σακχαρώδη διαβήτη, στον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας, αλλά και σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα στην ανάπτυξη του εντερικού μικροβιώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter