Αρχική InfoKids Νέα Ποιο το φύλο των διδύμων Κλούνεϊ - Αμάλ; Κάποιος αποκαλύπτει το μυστικό

Ποιο το φύλο των διδύμων Κλούνεϊ - Αμάλ; Κάποιος αποκαλύπτει το μυστικό

Ποιο το φύλο των διδύμων Κλούνεϊ - Αμάλ; Κάποιος αποκαλύπτει το μυστικό

Είναι γνωστό πλέον πως Aμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν ο καλός φίλος και συνάδελφος του Tζορτζ Κλούνεϊ, Mατ Ντέιμον αποκάλυψε πως η Aμάλ πράγματι είναι έγκυος και πως μάλιστα περιμένει δίδυμα, σύμφωνα με τα όσα του είπε ο μελλοντικός πατέρας.

Και επειδή όσο κι αν θέλει το ζευγάρι να κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του, πάντα υπάρχουν καλοθελητές κι αυτή τη φορά νέες αποκαλύψεις έκανε η μητέρα του διάσημου ηθοποιού, Nίνα, η οποία αποκάλυψε κι επίσημα το φύλο των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Radaronline η Nίνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Έτσι μου είπαν. Είναι εκπληκτικό! Ο σύζυγος μου κι εγώ είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.