Αρχική InfoKids Fun Time Ποιος θα κάνει τον Θρασύβουλο; Παιχνίδι για όλη την παρέα

Ποιος θα κάνει τον Θρασύβουλο; Παιχνίδι για όλη την παρέα

Ποιος θα κάνει τον Θρασύβουλο; Παιχνίδι για όλη την παρέα

Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να έχετε παίξει και εσείς οι ίδιοι. Εγώ που το έχω δοκιμάσει πάντως ήταν πολύ διασκεδαστικό. Το original παιχνίδι είναι στα Αγγλικά και ονομάζεται ''Simon says''. Θα αλλάξουμε το όνομα για να είναι πιο οικείο και εύκολο για τα παιδιά και θα το πούμε ''Ο Θρασύβουλος λέει".

Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε οπουδήποτε. Σίγουρα όμως κάπου έξω που υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων είναι καλύτερα!

Οδηγίες: Ένα γκρουπ από παιδιά (δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα) μαζεύεται σε κύκλο και κάποιος από αυτούς κάνει το Θρασύβουλο και λέει: "Ο Θρασύβουλος λέει <μία πράξη>". Όλοι πρέπει να κάνουν αυτήν την πράξη. Όμως αν ο Θρασύβουλος  πει μόνο την πράξη χωρίς να χρησιμοποιήσει πρώτα το ''Ο Θρασύβουλος λέει" και κάποιο από τα παιδάκια κάνει την πράξη βγαίνει από το παιχνίδι. Ο τελευταίος που θα μείνει κάνει στον επόμενο γύρω τον Θρασύβουλο.

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.