Αρχική InfoSchool Πως διαφοροποιείται το πρόγραμμα εξετάσεων στα Γυμνάσια

Πως διαφοροποιείται το πρόγραμμα εξετάσεων στα Γυμνάσια

Πως διαφοροποιείται το πρόγραμμα εξετάσεων στα Γυμνάσια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Paideia-News, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής, υπέγραψε σήμερα Πέμπτη τις αλλαγές των ημερομηνιών ληξης των μαθημάτων και διεξαγωγής των εξετασεων στα Γυμνάσια.

Οριστικά τα μαθήματα στα θα τελειώσουν στις 24 Μαΐου αντί στις 26 που είχε αρχικά ανακοινωθεί μέσω εγκυκλίου της Μέσης Εκπαίδευσης.

Διαφοροποιείται έτσι και η εξεταστική περίοδος σε σύγκριση με αυτή που είχε ανακοινωθεί:

Η εξεταστική περίοδος θα αρχίσει στις 26 του μήνα αντί στις 30 και θα τελειώσει κανονικά στις 6 Ιουνίου (επόμενη της αργίας  της Δευτέρας του Κατακλυσμού Αγίου Πνεύματος)

Με αυτην αλλαγή, σε όλα τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι μαθητές θα προηγείται κενή μέρα η αργία για να έχουν περιθώριο μελέτης. Συγκεκριμένα οι νέες ημερομηνίες για τις εξετάσεις θα είναι: 26 Μαΐου, 29 Μαΐου, 31 Μαΐου, 2 Ιουνίου και 6 Ιουνίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.