Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Πώς ένας σκύλος έσωσε τη ζωή μιας μέλλουσας μαμάς μόνο με το γάβγισμά του

Πώς ένας σκύλος έσωσε τη ζωή μιας μέλλουσας μαμάς μόνο με το γάβγισμά του

Πώς ένας σκύλος έσωσε τη ζωή μιας μέλλουσας μαμάς μόνο με το γάβγισμά του

Λένε, ότι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Και μάλλον έχουν δίκιο. Πιστοί, χαρούμενοι όταν μας βλέπουν, μας προστατεύουν, μας κάνουν να γελάμε και μας βοηθούν όταν δεν μπορούμε να δούμε ή έχουμε χαθεί.

Μπορούν επίσης, να μας σώσουν και από αόρατους κινδύνους για την υγεία μας.

Ναι, σωστά διαβάζετε. Μία γυναίκα στην Βρετανία το ανακάλυψε και, μάλιστα, μέσα από μια προσωπική, δυσάρεστη εμπειρία.

Ένα ζευγάρι υιοθέτησε ένα θηλυκό αμερικάνικο Ακίτα πριν μερικά χρόνια. Δεν ήξερε, όμως, ότι η απόφαση αυτή θα έσωζε την ζωής της γυναίκας του ζευγαριού λίγο καιρό αργότερα.

Έναν χρόνο μετά την υιοθεσία του το κουταβάκι είχε μεγαλώσει τόσο που ήταν βαρύτερη από τα αφεντικά της, αλλά τόσο ευγενική και χαδιάρα. Την ίδια χρονιά το ζευγάρι ανακάλυψε πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο.

Η συμπεριφορά του σκύλου όμως άλλαξε. Δεν ήταν πια το ίδιο χαρούμενη. Δεν έδειχνε πρόθυμη για πολλά και γάβγιζε πάντα στα αφεντικά της σαν να προσπαθούσε να τους πει κάτι.

Το νεαρό ζευγάρι, μετά από λίγη σκέψη, αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά την παράξενη αντίδραση του σκύλου του και ανακάλυψε, ότι η μέλλουσα μαμά υπέφερε από μόλυνση στα νεφρά, η οποία αν δεν αντιμετωπιζόταν άμεσα θα οδηγούσε στον θάνατο του παιδιού και ίσως και της μητέρας.

Ευτυχώς, τα πράγματα κύλησαν ομαλά και πλέον η οικογένεια ζει ήρεμη με το ενός έτους αγοράκι της και την σκυλίτσα τους, δίχως την οποία τα πάντα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

«Κανείς δεν είχε καταλάβει πόσο άρρωστη ήμουν παρά μόνο η σκυλίτσα μας», είπε η μαμά. «Μου έσωσε την ζωή και πλέον ένα καινούριο κεφάλαιο για την οικογένειά μας έχει ξεκινήσει...», κατέληξε.

Πηγή: thebuzztube.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter