Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Πώς κατάφερε μία οικογένεια 5 ατόμων να ζει ευτυχισμένη σε ένα δυάρι; (video)

Πώς κατάφερε μία οικογένεια 5 ατόμων να ζει ευτυχισμένη σε ένα δυάρι; (video)

Πώς κατάφερε μία οικογένεια 5 ατόμων να ζει ευτυχισμένη σε ένα δυάρι; (video)

Δεν υπάρχει καμία γυναίκα και δη μαμά, η οποία να μην ζητάει χώρο! Χώρο για τα παιχνίδια, τα ρούχα, τα πράγματα, τα υπάρχοντα του παιδιού της, αλλά και τα δικά της.

Όλες μας αναζητάμε ένα σπίτι μεγαλύτερο με μεγάλες ντουλάπες, αποθήκες, ράφια, βιβλιοθήκες, πατάρια και ό,τι άλλο θα καταφέρει να κρύψει επιμελώς τα χιλιάδες πράγματά μας.

Πριν, αρχίσετε, όμως, να σκέφτεστε πότε θα αλλάξετε σπίτι, επειδή νομίζετε, πως δεν χωράτε σε αυτό που βρίσκεστε τώρα, διαβάστε πώς η παρακάτω οικογένεια – που αποτελείται από 5 άτομα - ζει άνετα σε ένα διαμέρισμα 57 τ.μ.

H Heather και ο Dominique μετακόμισαν σε αυτό το μικρό σπίτι στον Καναδά, επειδή έπρεπε να κάνουν οικονομία για την θεραπεία του αυτιστικού γιου τους. Tο ζευγάρι, ωστόσο, εξεπλάγην, όταν αντιλήφθηκε, ότι αυτός ο τρόπος διαβίωσης, που είναι κοινός για πολύ κόσμο, ήταν πράγματι αξιοπρεπέστατος και… βιώσιμος!

Με τον τρόπο αυτό, ζώντας δηλαδή σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου με τα 3 παιδιά τους, κατάφεραν να εξοικονομούν μέχρι και 2,000$ το μήνα!

Πώς τα κατάφεραν;

Τοποθέτησαν το δικό τους κρεβάτι στο σαλόνι, δίπλα στον καναπέ, ενώ τα παιδιά κοιμούνται όλα μαζί στο υπνοδωμάτιο και, φυσικά, σε κουκέτες.

Οι ντουλάπες είναι εσωτερικές και έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά στον διάδρομο του σπιτιού, ενώ η κουζίνα πέρα από το ψυγείο και τις άλλες ηλεκτρικές συσκευές, φιλοξενεί και μία ραφιέρα – βιβλιοθήκη!

Πλέον, όλοι τους έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο μικρό, αλλά οικονομικό αυτό διαμέρισμα. Όσο για εμάς, που παραπονιόμαστε για το «μικρό»  - 2 και 3 δωματίων  - διαμέρισμά μας, ας παραδειγματιστούμε από δύο γονείς που κάνουν τα πάντα για το παιδί τους…

Δείτε στο video πώς είναι σήμερα η ζωή τους:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter