Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς καταφέρνουν μερικές μαμάδες και είναι πάντα προετοιμασμένες για όλα;

Πώς καταφέρνουν μερικές μαμάδες και είναι πάντα προετοιμασμένες για όλα;

Πώς καταφέρνουν μερικές μαμάδες και είναι πάντα προετοιμασμένες για όλα;

Ας το παραδεχτούμε! Οι μαμάδες είναι οι σημερινοί σούπερ ήρωες. Μένουν ξύπνιες μέχρι αργά για να φροντίσουν τα παιδιά τους, αλλά την επόμενη μέρα πηγαίνουν δυναμικά στη δουλειά τους. Με κάποιον τρόπο καταφέρνουν να είναι πάντα οργανωμένες και συγκροτημένες.

Τώρα θα μου πείτε αυτό δεν ισχύει για όλες. Δίκιο έχετε. Είναι αλήθεια, όμως, πως ορισμένες μαμάδες φαίνεται να τα έχουν πάντα όλα υπό έλεγχο.

Τι κάνουν και τα καταφέρνουν;

Βρίσκουν πάντα χρόνο για μαγείρεμα

Και κυρίως για την προετοιμασία του βραδινού, μιας και είναι το γεύμα της ημέρας που όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω από το τραπέζι. Όχι δεν χρειάζεται να μαγειερεύουν διαφορετικό φαγητό μέσα στην ημέρα, αλλά εμπλουτίζουν το βραδινό με μια ιδιαίτερη σαλάτα ή ένα φρέσκο πρώτο πιάτο…

Ανταλλάσουν παιχνίδια και βιβλία

Όταν το παιδί σας έχει ένα ξέσπασμα το αγαπημένο του παιχνίδι σίγουρα το ηρεμεί. Τι γίνεται, όμως, όταν ούτε αυτό έχει αποτέλεσμα; Δεν είναι εποχές τώρα για καινούρια ψώνια συνέχεια. Μια καλή ιδέα είναι να ανταλλάσετε με τις φίλες – μαμάδες παιχνίδια και βιβλία. Και καινούρια παιχνίδια θα έχουν τα παιδιά και εσείς περισσότερα χρήματα στην τσέπη…

Έχουν πάντα μια έτοιμη «καβάτζα»

Τα ατυχήματα όταν έχεις παιδιά είναι αναπόφευκτα και απρόβλεπτα. Έχετε πάντα μαζί σας μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια για τα παιδιά. Ποτέ δεν ξέρετε πότε η αγαπημένη του σοκολάτα θα γίνει ο χειρότερος εχθρός σας…

 Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά

Όταν μεγαλώνεις παιδιά είναι καλό να σκέφτεσαι το μέλλον. Όχι να αγχώνεσαι για το μακρινό, αλλά να προβλέπεις το κοντινό μέλλον. Στις αρχές της σχολικής χρονιάς, για παράδειγμα, μην αγοράσετε μόνο  φόρμες και αθλητικά. Σκεφτείτε τον κρύο χειμώνα που θα έρθει και προνοήστε για μπότες και μπουφάν. Το ίδιο μπορείτε, με ευκολία, να κάνετε και την περίοδο των εκπτώσεων!

Κρατούν «προμήθειες» παντού

Ξεχάστε τις ημέρες που τα καθαριστικά, τα σαπούνια και οι πετσέτες άνηκαν μόνο στο ντουλάπι του μπάνιου. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο από το άλλαγμα του μωρού, για παράδειγμα, φροντίστε να έχετε πάνες, μαντηλάκια, πετσέτες και φορμάκια στα δωμάτια που χρησιμοποιείτε περισσότερο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter