Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να διατηρήσετε το κρεβάτι του μωρού, αλλά και το δικό σας καθαρό για περισσότερο!

Πώς να διατηρήσετε το κρεβάτι του μωρού, αλλά και το δικό σας καθαρό για περισσότερο!

Πώς να διατηρήσετε το κρεβάτι του μωρού, αλλά και το δικό σας καθαρό για περισσότερο!

Ξέρετε ότι τα κρεβάτια μας για να μείνουν καθαρά δεν πρέπει να αλλάζουμε μόνο τα σεντόνια μας! Το ίδιο συμβαίνει και με το κρεβατάκι του μωρού μας. Πώς θα το κρατήσουμε καθαρό για περισσότερο, λοιπόν;

Αρχικά, καλό είναι να μη στρώνετε το κρεβάτι αμέσως μόλις σηκωθείτε από αυτό! Ανοίξτε λιγάκι τα παράθυρα (αυτό είναι απαραίτητο ακόμα και αν έξω έχει κρύο), αερίστε τον χώρο και έπειτα στρώστε τα σεντόνια σας!

Τα οποία σεντόνια αλλάξτε τα όσο πιο συχνά μπορείτε. Ο ιδρώτας που αποβάλλει ένας ενήλικας το βράδυ μπορεί να φτάσει και το μισό λίτρο. Πού καταλήγει αυτός ο ιδρώτας; Φυσικά σε σεντόνια και μαξιλάρια. Μια φορά την εβδομάδα είναι ο χρόνος που ενδείκνυται για την αλλαγή τους...

Μην ξεχνάτε να αερίζετε σκεπάσματα και σεντόνια όσο περισσότερο μπορείτε. Αφήστε τα στον καθαρό αέρα και τον ήλιο και τινάξτε τα καλά πριν τα ξαναστρώσετε!

Και επειδή, όπως, είπαμε καθαρό κρεβάτι δεν σημαίνει μόνο καθαρά σεντόνια πλύντε τα μαξιλάρια σας δυο φορές τον χρόνο και αλλάξτε τα κάθε δυο χρόνια. Αλλαγή επιβάλλεται να κάνετε και στο στρώμα σας κάθε πέντε χρόνια ή καθε δέκα, αν το καλύπτετε με κάποι επίστρωμα και το καθαρίζετε σε εβδομαδιαία βάση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.