Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Πώς να συνδιάσετε τα animal print αξεσουάρ

Πώς να συνδιάσετε τα animal print αξεσουάρ

Πώς να συνδιάσετε τα animal print αξεσουάρ

Το animal print αποτελεί διαχρονικό trend που μπορούμε να υιοθετήσουμε είτε σε μικρότερο βαθμό είτε σε μεγαλύτερο. Εκτός από κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε, δίνοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα στο look μας, υπάρχει και λύση των αξεσουάρ, τα οποία αναβαθμίζουν ακόμα πιο εύκολα την εμφάνισή μας.

  1. Όταν επιλέγετε animal print αξεσουάρ, καλό είναι να μην το παρακάνετε. Ένα statement κομμάτι αρκεί για να κάνει τη διαφορά, καθώς αν φορέσετε περισσότερα, το αποτέλεσμα θα δείχνει κάπως φορτωμένο και όχι ιδιαίτερα κομψό.
  2. Εάν είστε λάτρεις του minimal στυλ και τα συγκεκριμένα αξεσουάρ σας μοιάζουν ήδη υπερβολικά, φροντίστε να τα συνδυάζετε με πιο απαλές αποχρώσεις στο υπόλοιπο σύνολό σας, όπως το λευκό, το μπεζ και το μαύρο. Με αυτόν τον τρόπο η εικόνα σας θα είναι πιο «καθαρή» χωρίς να χάνει το στιλιστικό της ενδιαφέρον.

Ανεξάρτητα από το πώς θα τα συνδυάσετε, είτε δηλαδή δημιουργήσετε ένα πιο λιτό στιλ είτε ένα πιο εντυπωσιακό, το σίγουρο είναι ότι τα animal print αξεσουάρ θα δώσουν το πιο κομψό και ταυτόχρονα δυναμικό ύφος στο στιλ σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter