Αρχική InfoMommy Νέα Πόσο σούπερ είναι οι μαμάδες; Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Πόσο σούπερ είναι οι μαμάδες; Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Πόσο σούπερ είναι οι μαμάδες; Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Λένε συχνά ότι οι μαμάδες είναι ηρωίδες. Καταφέρνουν πολλά, δεν παραπονιούνται συχνά, έχουν την απάντηση σε όλα και περιποιούνται του πάντες.

Τις ικανότητες αυτές θέλησε να τονίσει και να δοξάσει ένας μπαμπάς, ο οποίος φαίνεται να αγαπά πολύ τη γυναίκα του και την κόρη τους.

«Κατευθυνόμασταν σε ένα αποκριάτικο πάρτυ – το πρώτο  της κόρης μας – όταν εκείνη πείνασε», είπε ο ευτυχής μπαμπάς στο scarymommy. com.

«Το κλάμα της μικρής ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Έτσι γυρίσαμε πίσω. Η γυναίκα μου δεν πρόλαβε να την αλλάξει,αλλά ούτε καν να βγάλει τη μάσκα της», συνεχίζει. «Ήμασταν όλοι ντυμένοι Spiderman, ακόμα και το μωρό. Μαμά και κόρη κάθισαν στην πολυθρόνα και εγώ δεν έχασα ευκαιρία να τις φωτογραφίσω. Σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, την οποία έπρεπε οπωσδήποτε να θυμόμαστε. Έτσι γεννήθηκε η Spider-Μαμά. Η μαμά που είναι εκεί πάντα για το παιδί της, που θα το φροντίσει ακόμα και μέσα από την πιο άβολη στολή, που θα του συμπαρασταθεί ακόμα και στα πιο δύσκολα, που θα βάλει στην άκρη τη δική της άνεση για το παιδί της και την οικογένειά της».

Αυτό είναι που κάνει αυτές τις φωτογραφίες μοναδικές. Η μαμά που θηλάζει ακόμα και κάτω από μια αποκριάτικη στολή ή ένα νυφικό ή ένα λερωμένο μπλουζάκι. Η μαμά που δεν υπολογίζει τίποτα προκειμένου το παιδί της να είναι καλά...

Αυτή είναι η Σουπερ – Μαμά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter