Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Post2Santa: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν να στείλουν στον Άγιο Βασίλη τα γράμματα των παιδιών

Post2Santa: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν να στείλουν στον Άγιο Βασίλη τα γράμματα των παιδιών

Post2Santa: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν να στείλουν στον Άγιο Βασίλη τα γράμματα των παιδιών

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Κυπριακά Ταχυδρομεία με την τεχνολογική υποστήριξη της Cyta έχουν ετοιμάσει φέτος την πλατφόρμα www.post2santa.com. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να λάβουν επιστολή από τον Άγιο Βασίλη την οποία με χαρά θα παραδώσουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

Tι πρέπει να κάνετε

Όσες επιστολές των παιδιών στις οποίες θα αναγράφεται η διεύθυνσή τους φθάσουν κοντά μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου ή συμπληρωθούν τα στοιχεία στην πλατφόρμα www.post2santa.com μέχρι την ίδια ημερομηνία, θα απαντηθούν από τον Άγιο Βασίλη!

Μάθετε περισσότερα εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter