Αρχική InfoMommy «Ποστάρετε» φωτογραφίες των παιδιών σας; Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτό το βίντεο

«Ποστάρετε» φωτογραφίες των παιδιών σας; Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτό το βίντεο

«Ποστάρετε» φωτογραφίες των παιδιών σας; Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτό το βίντεο

Οι περισσότεροι από εμάς, πού και πού «ποστάρουμε» φωτογραφίες των παιδιών μας στα social media, καθώς αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας, προκειμένου να τα δείξουμε στους φίλους (ειδικά σε εκείνους που δεν τα βλέπουν συχνά) και να καμαρώσουμε για ένα νέο τους επίτευγμα.

Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, οι ειδικοί που επιμένουν να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Να μην δημοσιοποιούμε φωτογραφίες των παιδιών μας –κι αν, τέλος πάντων, το κάνουμε, να φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην «διαρρέουν» αυτές ανεξέλεγκτα.

Προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των παιδιών μας στο διαδίκτυο, η οργάνωση Child Rescue Coalition, δημοσίευσε ένα βίντεο με την πρωτοβουλία Kids For Privacy, για να θυμήσει στους γονείς πως μία δραστηριότητα που δείχνει αθώα και αβλαβής, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές, ολέθριες συνέπειες.

Από αστείες φωτογραφίες στο μπάνιο μέχρι την διαδικασία εκπαίδευσης του παιδιού στο γιο-γιο, οι φωτογραφίες αυτές εκθέτουν τα παιδιά μας σε παιδόφιλους και ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού. Έτσι, όχι μόνο θα πρέπει να σκέφτεστε δύο φορές πριν δημοσιεύσετε μια τέτοια φωτογραφία, αλλά και να ελέγξετε τα hashtags με τα οποία την αναβάζετε, π.χ. #banaki, #giogio, καθώς είναι αυτά που οι παιδόφιλοι ψάχνουν περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter