Αρχική Γωνιά του Μαθητή Δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα στους μαθητές της Ε’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων

Δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα στους μαθητές της Ε’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων

Δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα στους μαθητές της Ε’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων

Οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της προαγωγής της στοματικής υγείας του παιδικού πληθυσμού της Κύπρου εφαρμόζουν, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Οδοντιατρικό Σύλλογο, πρόγραμμα παροχής δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας στους μαθητές της Ε’ Τάξης των δημόσιων και ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων παγκύπρια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχική εξέταση των παιδιών στα σχολεία από κυβερνητικό οδοντίατρο κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων τους. Τα παιδιά που εξετάζονται, λαμβάνουν στη συνέχεια παραπεμπτικό έντυπο, στο οποίο αναγράφεται η διάγνωση και η περαιτέρω θεραπεία, όπου αυτό χρειάζεται. Στη συνέχεια, τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ιδιώτη συμβεβλημένο με το πρόγραμμα Οδοντίατρο, για να λάβουν την ενδεδειγμένη θεραπεία. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αφορά την αποζημίωση μόνο θεραπευτικών αναγκών, όπως εμφράξεις, ενδοδοντικές θεραπείες και εξαγωγές.

Η εξέταση των μαθητών από κυβερνητικό Οδοντίατρο άρχισε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τα συμπληρωμένα έντυπα από τους ιδιώτες Οδοντιάτρους για αποπληρωμή, θα γίνονται δεκτά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter