Αρχική InfoMommy Νέα Πρόγραμμα περισυλλογής κλαδευμάτων και ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Λευκωσίας

Πρόγραμμα περισυλλογής κλαδευμάτων και ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Λευκωσίας

Πρόγραμμα περισυλλογής κλαδευμάτων και ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Λευκωσίας

O Δήμος Λευκωσίας στα πλαίσια των προσπαθειών του για την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ετοίμασε το ετήσιο πρόγραμμα καθαρισμού για το έτος 2017, με τρεις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δωρεάν περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων και κλαδευμάτων. Επιπρόσθετα, ο Δήμος Λευκωσίας υποστηρίζει έμπρακτα την πυραμίδα διαχείρισης αποβλήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενισχύοντας το πρόγραμμα της πρόσθετης περισυλλογής κλαδευμάτων και πράσινων αποβλήτων (γρασίδι, φύλλα, μικρά κλαδεύματα) μία φορά κάθε μήνα, με στόχο την προώθησή τους για κομποστοποίηση.

Τα χρονοδιαγράμματα των περιόδων καθαρισμού έχουν διαφοροποιηθεί στη βάση των εμπειριών της υπηρεσίας του Υγειονομείου και έχουν ληφθεί υπόψη τόσο οι ανάγκες των δημοτών σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των εκστρατειών πριν από τις μεγάλες εορταστικές περιόδους των Χριστουγέννων και της Αναστάσεως, όσο και οι ιδιαιτερότητες της κάθε ενορίας, οπότε υιοθετείται το σύστημα κατανομής του προγράμματος σε μικρότερες γεωγραφικές περιοχές, ώστε να μην αφήνονται για αρκετές μέρες εκτεθειμένα τα προς συλλογή αντικείμενα και να ολοκληρώνονται οι εκστρατείες σύντομα και αποτελεσματικά.

Στο ενημερωτικό έντυπο που ετοιμάστηκε υπάρχουν πληροφορίες για τις χρονικές περιόδους δωρεάν συλλογής ογκωδών αντικειμένων και κλαδευμάτων, χάρτης με τις περιοχές καθαρισμού, αναλυτικό πρόγραμμα ημερών πρόσθετης συλλογής κλαδευμάτων κάθε μήνα, εισηγήσεις για απλές κινήσεις βελτίωσης της εικόνας της πόλης μας, πληροφορίες για τη λειτουργία του «προσωρινού πράσινου σημείου», καθώς και στοιχεία χρήσιμων επαφών για τα διάφορα ρεύματα διαχείρισης αποβλήτων που υπάρχουν στο Δήμο

Η διανομή του εντύπου θα γίνει σε όλα τα υποστατικά που βρίσκονται εντός δημοτικών ορίων, ενώ το έντυπο θα βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy. Παρακαλούμε τους δημότες όπως κρατήσουν το φυλλάδιο για όλη τη χρονιά γιατί περιέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Για οποιοσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο τηλέφωνο 22797007 και την Υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα 22797620/ 621/ 617..


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter