Αρχική InfoMommy Νέα Προσοχή! Ανακαλείται επικίνδυνο μαγειρικό σκεύος - Μην το χρησιμοποιείτε

Προσοχή! Ανακαλείται επικίνδυνο μαγειρικό σκεύος - Μην το χρησιμοποιείτε

Προσοχή! Ανακαλείται επικίνδυνο μαγειρικό σκεύος - Μην το χρησιμοποιείτε

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των επίσημων ελέγχων στην αγορά, έχουν προβεί σε δειγματοληψία του πιο κάτω προϊόντος, το οποίο μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του κράτους έχει διαπιστωθεί ότι δεν συνάδει με τη νομοθεσία για τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα, καθότι η απελευθερούμενη ποσότητα Πρωτοταγών Αρωματικών Αμινών (ΠΑΑ) υπερβαίνει αυτήν που καθορίζεται από την εν λόγω νομοθεσία.

Είδος: Πλαστική τρυπητή σπάτουλα μαύρου χρώματος με μεταλλική ανοξείδωτη λαβή (ΙΤΕΜ ΝΟ: HX-23265)
Barcode: 60808158
Χώρα προέλευσης: Κίνα

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση απόσυρση / ανάκληση. Επειδή, όμως, ενδέχεται κάποια τεμάχια του συγκεκριμένου προϊόντος να βρίσκονται ήδη στην κατοχή των καταναλωτών, αυτοί προτρέπονται όπως παύσουν να τα χρησιμοποιούν και τα επιστρέψουν στους χώρους από όπου τα έχουν αγοράσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter