Αρχική InfoMommy Νέα Προσοχή στο Τρόοδος - κλοπές αντικειμένων μέσα από τα αυτοκίνητα

Προσοχή στο Τρόοδος - κλοπές αντικειμένων μέσα από τα αυτοκίνητα

Προσοχή στο Τρόοδος - κλοπές αντικειμένων μέσα από τα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταγράφηκαν τουλάχιστον δύο περιστατικά παραβίασης αυτοκινήτων, από όπου εκλάπησαν διάφορα αντικείμενα αξίας, με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να προβαίνουν στις αντίστοιχες καταγγελίες.

Την ώρα που η πλατεία Τροόδους κατακλυζόταν στην κυριολεξία από εκατοντάδες εκδρομείς προκειμένου να απολαύσουν το χιονισμένο Τρόοδος κάποιοι άλλοι έβαζαν στόχους συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Μιλώντας στη Cyprus Times o Αναπληρωτής Διευθυντής Τροχαίας, Φίλιππος Παπαηλίας είπε ότι στην πρώτη περίπτωση καταγγέλθηκε ότι έγινε παραβίαση οχήματος και κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ στη δεύτερη από το πορτ μπαγκαζ δυο σακίδια που περιείχαν διαβατήρια, 240 ευρώ και 100 δολάρια ΗΠΑ.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής Τροχαίας συμβουλεύει τους πολίτες να μην αφήνουν τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους ανοικτά. Να κλειδώνουν τις πόρτες και το πορτ μπαγκαζ και να μην αφήνουν πράγματα και τσάντες στα καθίσματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.