Αρχική Εκδηλώσεις Πρωταπριλιά για τα παιδιά στον Πολυχώρο "Οι Μύλοι"

Πρωταπριλιά για τα παιδιά στον Πολυχώρο "Οι Μύλοι"

Πρωταπριλιά για τα παιδιά στον Πολυχώρο "Οι Μύλοι"

Την χαρούμενη μέρα της πρωταπριλιάς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από την συγγραφέα παιδικού βιβλίου Κατίνα Ζένιου Κωνσταντινίδου μια ξεχωριστή ανάγνωση των δικών της πετυχημένων παιδικών βιβλίων.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ζωντανή μουσική αφήγηση «Παραμύθι ν΄αρχινήσει». Η θεατροπαιδαγωγός και αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και ο Δημήτρης Φυρίος κειμενογράφος και μουσικός, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία τους, παρουσιάζουν μια διαδραστική παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική και πρωτότυπα τραγούδια.

Τέλος θα μπορούν να απολαύσουν μια παράσταση κουκλοθεάτρου από το Θουκιδίδη Μηχανικό, Θεατροπαιδαγωγό. Μια διαδραστική παράσταση που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε ποικίλα θέματα , μέσα από τη μαγεία του επαγγελματικού κουκλοθέατρου.

Παράλληλα κατά την διάρκεια όλης της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση (και πώληση) επιλεγμένου παιδικού βιβλίου στον αναπαυτικό χώρο του αναγνωστηρίου, όπου μικροί (και μεγάλοι) θα μπορούν να απολαύσουν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα ανάγνωσης με θέα την θάλασσα και το βουνό της κυπριακής γης.

Ευκαιρία για μια ολοήμερη εκδρομή και ποιοτικό χρόνο ολόκληρης της οικογένειας μαζί, μακριά από τον θόρυβο της πόλης μέσα στην καταπράσινη ανοιξιάτικη κυπριακή ύπαιθρο.

Οι Μύλοι
Τηλ. Επικ.: 96728747E
mail: oimiloisolea@gmail.com
Παναγίας Σκουριώτισσας 4, Λινού , Λευκωσία


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter