Πρωταπριλιά για τα παιδιά στον Πολυχώρο «Οι Μύλοι»

Την χαρούμενη μέρα της πρωταπριλιάς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από την συγγραφέα παιδικού βιβλίου Κατίνα Ζένιου Κωνσταντινίδου μια ξεχωριστή ανάγνωση των δικών της πετυχημένων παιδικών βιβλίων.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ζωντανή μουσική αφήγηση «Παραμύθι ν΄αρχινήσει». Η θεατροπαιδαγωγός και αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και ο Δημήτρης Φυρίος κειμενογράφος και μουσικός, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία τους, παρουσιάζουν μια διαδραστική παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική και πρωτότυπα τραγούδια.

Τέλος θα μπορούν να απολαύσουν μια παράσταση κουκλοθεάτρου από το Θουκιδίδη Μηχανικό, Θεατροπαιδαγωγό. Μια διαδραστική παράσταση που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε ποικίλα θέματα , μέσα από τη μαγεία του επαγγελματικού κουκλοθέατρου.

Παράλληλα κατά την διάρκεια όλης της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση (και πώληση) επιλεγμένου παιδικού βιβλίου στον αναπαυτικό χώρο του αναγνωστηρίου, όπου μικροί (και μεγάλοι) θα μπορούν να απολαύσουν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα ανάγνωσης με θέα την θάλασσα και το βουνό της κυπριακής γης.

Ευκαιρία για μια ολοήμερη εκδρομή και ποιοτικό χρόνο ολόκληρης της οικογένειας μαζί, μακριά από τον θόρυβο της πόλης μέσα στην καταπράσινη ανοιξιάτικη κυπριακή ύπαιθρο.

Οι Μύλοι
Τηλ. Επικ.: 96728747E
mail: oimiloisolea@gmail.com
Παναγίας Σκουριώτισσας 4, Λινού , Λευκωσία