Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Ρατσιστική επίθεση παιδιών σε παιδική χαρά καταγράφεται σε βίντεο και σοκάρει την Ευρώπη!

Ρατσιστική επίθεση παιδιών σε παιδική χαρά καταγράφεται σε βίντεο και σοκάρει την Ευρώπη!

Ρατσιστική επίθεση παιδιών σε παιδική χαρά καταγράφεται σε βίντεο και σοκάρει την Ευρώπη!

Μόνο ντροπή και τρόμο μπορούμε να νιώσουμε για τη στάση αυτών των παιδιών (και κυρίως των γονιών τους), όταν ένα μικρό παιδί αφρικανικής καταγωγής και η μητέρα του επισκέπτονται δημοτική παιδική χαρά, στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η εκφοβιστική και ρατσιστική επίθεση των παιδιών ξεκινά από τη στιγμή που ο μικρός ανεβαίνει στην τσουλήθρα, οπότε τα λίγο μεγαλύτερα σε ηλικία, λευκά κορίτσια δεν του επιτρέπουν την είσοδο.

Η μητέρα του μάταια ζητά βοήθεια από τους γονείς των άλλων παιδιών, οι οποίοι την αγνοούν, οπότε αναγκάζεται να κατεβάσει το παιδί της και να το οδηγήσει στην τραμπάλα.

Το bullying, όμως, δεν σταματά. Τα παιδιά, προσβάλλοντάς τον μπροστά στα μάτια της απίστευτα ψύχραιμης μητέρας του (τον αποκαλούν «μαϊμού»), τον πλησιάζουν και στην τραμπάλα και τον χτυπούν!

Η μητέρα του αναγκάζεται τελικά να τον πάρει και να φύγουν οριστικά από την παιδική χαρά…

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα παιδιά μπορεί να επιδείξουν ρατσιστική συμπεριφορά ήδη από την ηλικία των 3 ετών, ακόμα κι αν δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το κάνουν αυτό.

Το παραπάνω βίντεο δίνει μία καλή αφορμή να σκεφτούμε πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter