Σάλος με 16χρονη που τραβά video την ώρα τρακάρει με το αυτοκίνητο

Τη στιγμή που δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σχεδόν καθημερινά σε τροχαία δυστυχήματα, μια 16χρονη και η φίλη της θεώρησαν ότι θα ήταν φρόνιμο να… γελάσουν όταν ενεπλάκησαν σε ένα – ευτυχώς, όχι θανατηφόρο.

Η Katie Cornetti είχε βγει για βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με τη φίλη της Marissa Bordas, η οποία οδηγούσε, στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια.

Ξαφνικά, η Bordas μετά από μία στροφή έχασε τον έλεγχο, το αμάξι αναποδογύρισε δύο φορές και τελικά κατέληξε γυρισμένο στο πλάι, με τις νεαρές κοπέλες εγκλωβισμένες μέσα.

Και ενώ κανείς θα περίμενε οι κοπέλες να προσπαθούν να βγουν από το αυτοκίνητο ή έστω να καλέσουν σε βοήθεια, εκείνες προτίμησαν να… τραγουδήσουν και να μεταδώσουν live στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok αυτό που τους συνέβη.

Διαβάστε ακόμη το συγκλονιστικό γράμμα για τον αδικοχαμένο Παγιώτη, πατέρα ενός μωρού, σε τροχαίο.

Σίγουρα, ο πανικός δεν είναι καλό σύμβουλος σε μία τέτοια κατάσταση, αλλά και το να δημοσιοποιείς το σπασμένο παρμπρίζ και να μην σκέφτεσαι ότι μπορεί να αποτελείς κίνδυνο και για άλλους οδηγούς ή κακό παράδειγμα για άλλα νεαρά παιδιά, δεν είναι η καλύτερη λύση.

Το video διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα και «κλείνει» δείχνοντας το σπασμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, αφού πρώτα εστιάζει στις δύο κοπέλες που – ευτυχώς – είναι καλά στην υγεία τους και τραγουδούν.

Τα δύο κορίτσια αντιμετωπίζουν με απίστευτη ψυχραιμία αυτό που συμβαίνει και φαίνεται, μάλιστα, να… χαίρονται με αυτό που τους συνέβη. Ας ελπίσουμε μόνο η πράξη τους αυτή να μην γίνει νέα viral μόδα…

Δείτε το video