Αρχική Εκδηλώσεις Scyence Fair 2019: Φεστιβάλ Επιστήμης από το Ινστιτούτο Κύπρου (15-16/3)

Scyence Fair 2019: Φεστιβάλ Επιστήμης από το Ινστιτούτο Κύπρου (15-16/3)

Scyence Fair 2019: Φεστιβάλ Επιστήμης από το Ινστιτούτο Κύπρου (15-16/3)

Το Ινστιτούτο Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του για να εξερευνήσεις τον μαγευτικό κόσμο της επιστήμης!

Δύο μέρες γεμάτες έρευνα, καινοτομία και τεχνολογία στο συναρπαστικό Scyence Fair 2019 που τα έχει όλα: πρωτοποριακά δρώμενα, φαντασμαγορικά πειράματα και επιδείξεις, εντυπωσιακά εκθέματα και επιστημονικές παρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους!

Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών από Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαρτίου 2019 το πρωτοποριακό και πολυδιάστατο Φεστιβάλ Επιστήμης “SCYENCE Fair 2019”, που διοργανώνει για πρώτη φορά το Ινστιτούτο Κύπρου, με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας, για την επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Στη διάρκεια του “SCYENCE Fair 2019”, το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και στηρίζει ο Δήμος Αγλαντζιάς, οι μαθητές θα παρουσιάσουν καινοτόμες δραστηριότητες και δικές τους επιστημονικές έρευνες, ενώ η καλύτερη και πιο ευφάνταστη δραστηριότητα ή παρουσίαση θα βραβευθεί.

Παράλληλα το Ινστιτούτο Κύπρου θα ανοίξει τις πόρτες του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μικρούς ερευνητές και στο κοινό να περιηγηθούν στα εντυπωσιακά επιστημονικά εργαστήρια και τις εγκαταστάσεις του και να παρακολουθήσουν πρωτότυπες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά δρώμενα, εκθέσεις, παρουσιάσεις, προβολές και ενημερωτικές διαλέξεις, αλλά και να απολαύσουν φαγητό και μουσική.

Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 – Σάββατο 16 Απριλίου 2019, 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Ινστιτούτο Κύπρου

Κωνσταντίνου Καβάφη 20

Αγλαντζιά, 2121 Λευκωσία

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 22208702, Φαξ: 22208625

Email: scyence@cyi.ac.cy

Web: scyence.cyi.ac.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter