Αρχική InfoSchool Σε καθεστώς απεργίας τα ολοήμερα σχολεία μετά το Πάσχα

Σε καθεστώς απεργίας τα ολοήμερα σχολεία μετά το Πάσχα

Σε καθεστώς απεργίας τα ολοήμερα σχολεία μετά το Πάσχα

Σ’ απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε ολοήμερα σχολεία. Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» φιλοξενήθηκε η εκπρόσωπος συνδέσμου ολοήμερων σχολείων, Βαλεντίνα Γεωργίου, η οποία δήλωσε ότι από την 1η μέρα μετά τις γιορτές του Πάσχα, οι εκπαιδευτικοί στα ολοήμερα σχολεία θα κατέλθουν σε κλιμακωτή απεργία που ίσως εξελιχθεί και σ’ επ’ αόριστον. Ως εκ τούτου οι μαθητές θα σχολάσουν στις 13:05 καθώς τα ολοήμερα σχολεία θα βρίσκονται σε καθεστώς απεργίας.

Η ομόφωνη απόφαση για απεργία λήφθηκε στις 31 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των εκπαιδευτικών ολοήμερων σχολείων

Τα αιτήματα των εκπαιδευτικών στα ολοήμερα σχολεία:

1) Κατάργηση αγοράς υπηρεσιών στο χώρο της εκπαίδευσης
2) Αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους, στο νέο σύστημα διορισμού.

«Ταλαιπωρούνται οι γονείς και οι μαθητές», δήλωσε ο Μορφάκης Σολωμονίδης, Πρόεδρος Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης. Θα επηρεαστούν πέραν των 10.000 μαθητών και πέραν των 20.000 γονέων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter