Σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάριο το 18 μηνών βρέφος που έπεσε στη πισίνα του σπιτιού του

Πολύ σοβαρή κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 18μηνου κοριτσιού, οικογένειας ρώσων, που έπεσε στην πισίνα του σπιτιού του στην Παρεκκλησιά. Το βρέφος βγήκε από τον αναπνευστήρα, αλλά η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από του θεράποντες γιατρούς πολύ σοβαρή.

To χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τεθεί ενώπιον της αστυνομίας, ο πατέρας του βρέφους βρισκόταν στο σπίτι με τα πεθερικά του, όταν σε κάποια φάση βγήκε έξω και είδε το μικρό κοριτσάκι του να επιπλέει στο νερό. Αμέσως το έβγαλε έξω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ την ώρα εκείνη η μητέρα της μικρής απουσίαζει από το σπίτι. Γείτονας ακούγοντας τις φωνές του πατέρα έτρεξε και ειδοποιήσε και ασθενοφόρο.

Η πισίνα είναι περιφραγμένη με δίκτυ και διαθέτει μία μικρή καγκελόπορτα. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής κατά πόσον η καγκελόπορτα είχε παραμείνει ανοικτή και το παιδί εισήλθε στο χώρο ή κατά πόσον γλίστρησε και έπεσε. Οι έρευνες της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες που σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό συνεχίζονται.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε το 18μηνο κορίτσι στο Νοσοκομείο Λεμεσού κι από εκεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Μακάριο στη Λευκωσία.