Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Σειρά σεμιναρίων: «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους»

Σειρά σεμιναρίων: «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους»

Σειρά σεμιναρίων: «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους»

Tο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.), Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, προσφέρει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά Σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους». Η δράση οργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας πολλαπλών ευκαιριών επαγγελματικής μάθησης και στοχεύει στη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας των εκπαιδευτικών σε θέματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελέτης, είτε στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών τους είτε στο πλαίσιο της καθημερινής εκπαιδευτικής πρακτικής. Παράλληλα, επιδιώκεται η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπαιδευτικών σε παιδαγωγικής φύσεως θέματα και σε αποτελεσματικές διδακτικές προσεγγίσεις, οι οποίες έχουν εφαρμοστεί στην τάξη.

Το Πρόγραμμα της Σειράς Σεμιναρίων διαρθρώνεται σε τέσσερις ευρύτερες θεματικές ενότητες: Γλώσσα, Αποτελεσματική διδασκαλία/μάθηση – Αξιολόγηση, Ιστορία, Φυσικές Επιστήμες-Βιολογία. Η κάθε εισήγηση έχει διάρκεια δύο ωρών και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δίπλωμα συμμετοχής για κάθε μια από τις συναντήσεις, στις οποίες συμμετέχουν. Σε όλα τα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται σε μη εργάσιμο χρόνο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εκπαιδευτικοί από οποιαδήποτε βαθμίδα κι αν προέρχονται.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στα σεμινάρια της Σειράς «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους» γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου , στην ενότητα Εξειδικευμένα Σεμινάρια. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εγγραφούν μέχρι και τρεις μέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Λειτουργό του Π.Ι. δρα Πολυξένη Στυλιανού (τηλ. 22402328, stylianou.x@cyearn.pi.ac.cy).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.