Αρχική InfoKids Υγεία #ShareΑBlueBalloon - Η La Roche-Posay κάνει πιο ανάλαφρη τη ζωή των παιδιών!

#ShareΑBlueBalloon - Η La Roche-Posay κάνει πιο ανάλαφρη τη ζωή των παιδιών!

#ShareΑBlueBalloon - Η La Roche-Posay κάνει πιο ανάλαφρη τη ζωή των παιδιών!

Γνώριζες ότι σήμερα, 1 στα 5 παιδιά ξύνει το δέρμα του γιατί υποφέρει από ατοπική δερματίτιδα-έκζεμα; Και μάλιστα ότι το ποσοστό αυτό αυξάνεται τα τελευταία χρόνια;

Τα παιδιά με ατοπική δερματίτιδα αισθάνονται καθημερινά έντονη φαγούρα και ξηρότητα στο δέρμα, ενώ μπορεί να αντιμετωπίζουν ακόμα και διαταραχές στον ύπνο, αλλά και δυσκολίες στις σχέσεις τους με τα άλλα παιδιά.

Τώρα μπορείς κι εσύ να κάνεις πιο ανάλαφρη τη ζωή αυτών των παιδιών!
Πώς; Συμμετέχοντας στην ενέργεια της La Roche-Posay #ShareABlueBalloon και μοιράζοντας ένα μπλε μπαλόνι!

lrp_shareablueballoon-1

Η La Roche-Posay σε προσκαλεί να αλλάξεις προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των παιδιών με ατοπική δερματίτιδα, με μία μόνο κίνηση! Μπες στο larocheposay.gr/blueballoon και μοίρασε ένα μπλε μπάλονι. Για κάθε 1.000 μπαλόνια, η La Roche-Posay δεσμεύεται να προσφέρει 1 «αγωγή» Lipikar AP+ σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η σωστή ενημέρωση για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας, η La Roche-Posay δημιούργησε επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης κάτω από την ομπρέλα BlueBalloon, που στόχο έχει να βελτιώσει τη καθημερινότητα των παιδιών αλλά και των οικογένειών τους. Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας larocheposay.gr/blueballoon, οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για την ατοπική δερματίτιδα, να ανταλλάξουν απόψεις και να βρουν καθημερινές συμβουλές για τη φροντίδα του μικρού τους.

Η καθημερινότητα με την ατοπική δερματίτιδα, μέσα από το μάτια των παιδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.