«Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα»: Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου σε μια συναυλία με καλό σκοπό

Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα – Χάρισε ζωή, γίνε δωρητής οργάνων

Μια συναυλία που θα σημαδεύσει το τέλος των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού θα είναι ίσως η πιο σημαντική εκδήλωση και αυτό για δύο λόγους.

Πρώτο, γιατί συγκεντρώνει μια ομάδα καλλιτεχνών – όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Δώρος Δημοσθένος, Μαρίζα Ρίζου και ο Παντελής Θαλασσινός και δεύτερο γιατί θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια για να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία μας ώστε να γίνουμε όσο γίνεται πιο πολλοί οι δότες οργάνων.

Στη συναυλία συμμετέχουν ακόμη το Φωνητικό Σύνολο της Διάστασης υπό την διεύθυνση της Ισαβέλλας Χριστοφίδου και η Φιλαρμονική Μέσα Γειτονιάς υπό τη διεύθυνση του Πάρη Ξάνθου.

Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκαν οι Γιώτης Κιουρτσόγλου και Βάσος Αργυρίδης.

Η συναυλία θα γίνει στον υπέροχο χώρο πραγματοποίησης συναυλιών της Μητρόπολης Ταμασού με το προσιτό εισιτήρια για όλους των 10 Ευρώ.

Μια μαγική βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ταμασού για να νιώσουμε όλοι  την ανάγκη  να νοιαστούμε  για  τον συνάνθρωπο μας. Ας στηρίξουμε με την παρουσία μας την προσπάθεια αυτή. «Ας δώσουμε με τη ψυχή μας το ρεύμα», που τόσο ανάγκη έχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Παγκύπριο σύνδεσμο Ασθενών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και ορεινής κ.Ησαϊα, με την πολύτιμη στήριξης της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

Πληροφορίες – Εισιτήρια
www.tickethour.com.cy
Τηλεφωνικά στο 7777 7040 και σε όλα τα καταστήματα ACS courier.

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου

Η συναυλία αρχίζει στις  20:00

Ιερά Μητρόπολη Ταμασού