Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Smartbond: Η απάντηση σε όλες τις ανησυχίες των μαλλιών σου!

Smartbond: Η απάντηση σε όλες τις ανησυχίες των μαλλιών σου!

Smartbond: Η απάντηση σε όλες τις ανησυχίες των μαλλιών σου!

Θες μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά φοβάσαι την ταλαιπωρία που θα υποστούν; Μήπως κουράζεις τα μαλλιά σου με βαφές και πολλά χτενίσματα; Πλεόν, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για την φθορά των μαλλιών σου!  Υπάρχει η λύση για όλες εσάς, είναι «έξυπνη» και τη δίνει η L’ Οréal Professionnel.

Το SMARTBOND ! Μία νέα υπηρεσία που προστατεύει και ενδυναμώνει τα μαλλιά, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τους κομμωτές! Ναι, η αλήθεια είναι ότι για να είμαστε 100% σίγουρες για τα μαλλιά μας καλό είναι να εμπιστευόμαστε επαγγελματίες. Γι' αυτό και η L’ Οréal Professionnel σχεδίασε και δημιούργησε το SMARTBOND !

Ουσιαστικά,  πρόκεται για ένα πρόσθετο που αναμειγνύεται με τη βαφή ή το ξανοικτικό προϊόν έτσι ώστε να ενδυναμώσει και να προστατέψει τους δεσμούς της τρίχας των μαλλιών κατά τη διάρκεια μιας τεχνικής υπηρεσίας χρώματος. Και αυτό είναι το 1ο βήμα!

visual-7-630x841

Βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον λουτήρα ως απλή περιποίηση, έτσι ώστε να ενδυναμώσει και να θρέψει τα μαλλιά, αυτό είναι το 2ο βήμα!

Το SMARTBOND είναι η λύση και για τις γυναίκες που δεν θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους ή δεν τολμούν μια απαιτητική αλλαγή χρώματος, επειδή φοβούνται την ευαισθητοποίηση, αλλά και για κάθε γυναίκα που επιθυμεί υγιή και λαμπερά μαλλιά μετά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο.

Επειδή, όμως, η L’ Οréal ζει στο σήμερα και καταλαβαίνει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας το τελευταίο βήμα της περιποίησης γίνεται στο σπίτι! Το 3ο βήμα του SMARTBOND, σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε το αποτέλεσμα της υπηρεσίας στο κομμωτήριο, χρησιμοποιώντας μία φορά την εβδομάδα το Conditioner Smartbond, μετά από το σαμπουάν της επιλογής σας.

visual-13-630x593

Η μοναδική τεχνολογία του SMARTBOND, συνδυάζει το μαλεϊκό οξύ, ceramides & πολυμερή, δρώντας στοχευμένα σε δυνατούς και αδύνατους δεσμούς της τρίχας. Αφενός, ενδυναμώνει και προστατεύει τους δεσμούς της τρίχας και αφετέρου καθαρίζει την επιφάνειά της από τα αρνητικά ιόντα, προσφέροντάς της συνοχή.

Τώρα, λοιπόν, τίποτα δεν σας κρατά μακριά από την μεγάλη αλλαγή που τόσο καιρό επιθυμείτε! Τολμήστε την και αφήστε την L’ Οréal Professionnel να κάνει τα υπόλοιπα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter