Σοκ: Άγνωστος αρπάζει 22 μηνών βρέφος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων γονιών του

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας αρπάζει ένα νήπιο μόλις 22 μηνών μπροστά στα μάτια των γονιών του στο εστιατόριο Spur στη Νότια Αφρική.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε εστιατόριο στο Γιοχάνεσμπουργκ, το μικρό αγόρι φεύγει από τους γονείς του και κατευθύνεται με αργά βήματα προς τον παιδότοπο του εστιατορίου ενώ οι γονείς του συνεχίζουν το γεύμα τους αμέριμνοι.

Ξαφνικά το μικρό αγόρι πλησιάζει ένας άνδρας που φοράει ένα μπλε κοντομάνικο και το αρπάζει αρχίζοντας να τρέχει προς την πόρτα του εστιατορίου. Ευτυχώς ο πατέρας του μικρού αγοριού είδε τη σκηνή και όρμησε προς τον άγνωστο άνδρα παίρνοντας πίσω το παιδί του.

Η μητέρα του μικρού αγοριού πιστεύει ότι στην απαγωγή του παιδιού της εμπλέκονταν συνολικά τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Όσο για τον άνδρα με το μπλε μπλουζάκι υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να παίξει με το μικρό παιδί.

H Ασφάλεια του εστιατορίου επενέβη άμεσα και έπιασε τον ύποπτο άνδρα ενώ η Αστυνομία αν και ενημερώθηκε έκλεισε την υπόθεση μετά από δυο μέρες ανακρίσεων. Το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο αλλά σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος το εστιατόριο δήλωσε τα εξής: «Η διοίκηση παρενέβη αμέσως και μολονότι ο άνθρωπος επέμεινε ότι ήταν ένα αστείο, ζητήθηκε επιπλέον ασφάλεια στο χώρο και η υπόθεση αναφέρθηκε στην αστυνομία, ωστόσο μετά από έρευνα η αστυνομία επέλεξε να μην ασκήσει δίωξη.

«Η οικογένεια ήταν τακτικοί επισκέπτες του εστιατορίου . Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί μαζική προτεραιότητα για την επιχείρησή μας και έχει αυξηθεί η φύλαξη στον παιδότοπο» τονίστηκε μεταξύ άλλων.