Σοκ: Άνδρας έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από βράχο 34 μέτρων!

Ένας άνδρας από την Κίνα συνελήφθη, αφού προσπάθησε να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα του σπρώχνοντάς τη από ψηλό βράχο, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Ταϋλάνδη.

Η 32χρονη Wang Nan, η οποία είναι τριών μηνών έγκυος, επέζησε από πτώση 34 μέτρων στο Εθνικό Πάρκο Pha Taem στις 9 Ιουνίου, με κατάγματα στο αριστερό της πόδι, τον αυχένα και τα γόνατα. Το ευτυχές είναι ότι και το μωράκι της επέζησε χωρίς καμία επιπλοκή!

Αρχικά, η γυναίκα είχε δηλώσει ότι γλίστρησε και έπεσε από τον βράχο, αφού λιποθύμησε. Ωστόσο, η αστυνομία δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της και άρχισε να ψάχνει περισσότερο το θέμα.

Η αποκάλυψη του δράστη

0 33χρονος δράστης

Έπειτα, λοιπόν, από έρευνες η γυναίκα λύγισε και παραδέχθηκε ότι ο 33χρονος σύζυγός της την έσπρωξε από τον βράχο, επειδή ήθελε να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία της (2,5 εκ. δολάρια) για να πληρώσει τα χρέη του.

Ο υπεύθυνος των ερευνών είπε, ότι υποψιάστηκε τον σύζυγο της κυρίας, όταν τον είδε να στέκεται απαθής την ώρα που εκείνοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα του.

Η γυναίκα μετά την πτώση

Η γυναίκα, αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν αποκάλυψε αμέσως την αλήθεια, αφού ο σύζυγός της καθ’ όλη τη διάρκεια της διάσωσής της ήταν στο πλευρό της. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι την απείλησε με θάνατο αν φανέρωνε τι είχε συμβεί!

Κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο

Ένας τουρίστας βρήκε την 32χρονη έγκυο γυναίκα τραυματισμένη. Τουλάχιστον, η ίδια γλίτωσε τα χειρότερα, μιας και την πτώση της απέκοψαν κάποια δέντρα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγο όταν πήγε να επισκεφθεί τη γυναίκα του στο νοσοκομείο.

Ο απότομος βράχος από τον οποίο έπεσε η γυναίκα

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ταϋλάνδη για δουλειές και αποφάσισε να κάνει επίσκεψη στο δημοφιλές, για την γεωλογική του ιδιομορφία, πάρκο.

πηγή: DailyMail