Αρχική InfoKids Νέα Σοκ στην Ιαπωνία - Φόβοι ότι 8 μαθητές καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Σοκ στην Ιαπωνία - Φόβοι ότι 8 μαθητές καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Σοκ στην Ιαπωνία - Φόβοι ότι 8 μαθητές καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Οκτώ άνθρωποι-πιθανότατα μαθητές Γυμνασίου που πραγματοποιούσαν ορειβατική εκδρομή-εκφράζονται φόβοι ότι έχασαν τη ζωή τους και δύο άλλοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στην κεντρική Ιαπωνία. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πόσα από τα θύματα είναι μαθητές ή αν στα θύματα περιλαμβάνονται και οι συνοδοί καθηγητές τους, ανακοίνωσε αξιωματούχος.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί κοντά σε μια πίστα του σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Νάσου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων βορείως του Τόκιο, όπου 53 μαθητές Γυμνασίου και 11 συνοδοί καθηγητές τους έκαναν ορειβασία, σύμφωνα με αξιωματούχο της τοπικής κυβέρνησης.

Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι οκτώ άνθρωποι βρέθηκαν αναίσθητοι και δεν «ανένηψαν». Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι δεν αναφέρονται σε νεκρούς αν δεν έχει προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση από γιατρό. "Μια ή δύο φορές τον χρόνο σημειώνονται στην περιοχή περιστατικά με χιονοστιβάδες, αλλά δεν είχαμε ως σήμερα κάτι τόσο σοβαρό", δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.