Αρχική InfoMommy Νέα Σοκ στην Κύπρο: 3μηνο βρέφος στο νοσοκομείο μετά από καυγά των γονιών του

Σοκ στην Κύπρο: 3μηνο βρέφος στο νοσοκομείο μετά από καυγά των γονιών του

Σοκ στην Κύπρο: 3μηνο βρέφος στο νοσοκομείο μετά από καυγά των γονιών του

Υπόθεση βίας σε οικογένεια εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στην Κύπρο από το βράδυ της Κυριακής, 12 Μαΐου, όταν και ένα βρέφος 3 μηνών μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Τα στοιχεία της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, η καταγγελία έγινε από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας ενώ το 3μηνο βρέφος είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του με χτύπημα στο κεφάλι σε πρώτη φάση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία όλα ξεκίνησαν μετά από λογομαχία που είχαν οι γονείς του μωρού. Στη διάρκεια του καυγά ο πατέρας φέρεται να εκνευρίστηκε τόσο που εξφενδόνισε αντικείμενο προς την μητέρα, η οποία κρατούσε στα χέρια της το βρέφος. Αποτέλεσμα της πράξης αυτής ήταν ο τραυματισμός του μωρού, το οποίο φέρει εκδορές και εκχυμώσεις στο κέφάλι.

Η υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές κατά πόσο πρόκειται για ατύχημα ή αν προκύπτουν και άλλα αδικήματα ενώ δεν αποκλείται να προκύψει και το ενδεχόμενο της σύλληψης του πατέρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter