Αρχική InfoKids Νέα Πανικός στο δημοτικό σχολείο Ανθούπολης - Ναρκομανής εισέβαλε με μαχαίρι και απειλούσε παιδάκια

Πανικός στο δημοτικό σχολείο Ανθούπολης - Ναρκομανής εισέβαλε με μαχαίρι και απειλούσε παιδάκια

Πανικός στο δημοτικό σχολείο Ανθούπολης - Ναρκομανής εισέβαλε με μαχαίρι και απειλούσε παιδάκια

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 10 ημέρες στο δημοτικό σχολείο Ανθούπολης όταν ένας χρήστης ναρκωτικών ουσιών εισέβαλε σε αυτό και υπό την απειλή μαχαιριού τρομοκρατούσε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο 35χρονος ο οποίος διέμενε δίπλα από το σχολείο, συνελήφθη από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αθαλάσσας. Ο εν λόγω άντρας φέρεται να προκάλεσε τον τρόμο αφού φώναζε ότι θα κάνει κακό σε όποιον έβλεπε μπροστά του, απειλώντας με διάφορους τρόπους, σημείωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης Χρίστος Χατζηαθανασίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 35χρονος παρέμεινε για τρεις ημέρες στην Αθαλάσσα και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος με τους γονείς να ανησυχούν για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους. Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για το περιστατικό και σε συνεργασία με την Αστυνομία, την Σχολική Εφορία και τον σύνδεσμο γονέων ψάχνουν τρόπους για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των παιδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.