Σοκάρει βίντεο από σχολείο της Λεμεσού: Καθηγητής χτυπά μαθήτρια!

Μεγάλη έκπληξη και σοκ προκαλεί ένα video που κυκλοφόρησε και θέλει έναν καθηγητή να χαστουκίζει μαθήτρια σε σχολείο της επαρχίας Λεμεσού.

Στο video φαίνεται συγκεκριμένα μία μαθήτρια  να προσπαθεί να αποσπάσει ένα αντικείμενο από τον καθηγητή της, ο οποίος εκνευρισμένος φωνάζει και την χαστουκίζει στο πρόσωπο!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (14/05), σε γυμνάσιο σχολείο της Λεμεσού, μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας που φοιτά στην δευτέρα τάξη, ενώ μαθητές που βρίσκονταν στο σημείο απαθανάτισαν το γεγονός με τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Το βίντεο με τον καθηγητή που χτυπά τη μαθήτρια

«Ό,τι και να έχει συμβεί, δεν επιτρέπεται κανείς να βιαιοπραγήσει εναντίον κανενός! Ειδικά αν πρόκειται για εκπαιδευτικό κατά παιδιού», σημειώνει ο Κυριάκος Νικηφόρου, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Διαβάστε τον διάλογό τους:

Μαθήτρια: ‘Ίντα με δέρνεις ρε’ 

Καθηγητής: ‘Να σου δώκω τζιαι άλλες, φύε που δαμε 

Μαθήτρια:  ‘Εισαι ο τζιήρης μου τίποτε τζιαι δέρνεις με;’ 

Καθηγητής: ‘Να σου δώκω τζιαι άλλες φύε που δαμέ’ 

Αρμόδιες πηγές επιβεβαιώνουν το περιστατικό, προσθέτοντας πως ενεργοποιήθηκε αμέσως όλος μηχανισμός, από την Διεύθυνση του σχολείου μέχρι τον Υπουργό Παιδείας της Κύπρου.

Δεν κάνουν δίωξη οι γονείς

Σε καμία καταγγελία δεν θα προχωρήσουν οι γονείς της μαθήτριας, τη οποία χαστούκισε ο καθηγητής της. Για το περιστατικό βίας, όμως, που προκάλεσε την οργή γονέων και μαθητών, έχουν κινητοποιηθεί κοινωνικοί λειτουργοί και το Υπουργείο Παιδείας.  

Στο μικροσκόπιο λειτουργού του Υπουργείου Παιδείας θα μπει και ο εκπαιδευτικός ο οποίος ενεπλάκη στο συγκεκριμένο περιστατικό.